Onmyoji (2018)

videojáték 1

Kezdd meg legendás utazásod ebben a japán mitológián alapuló fantasy RPG-ben! A kaland a Heian korszakban kezdődik, amikor emberek és démonok együtt éltek…

Pokoli kor ez, amikor szellemek és démonok húzódnak meg az árnyak között, félelmet keltve az emberek szívében. Az egyetlenek, akik a… [tovább]

Képek 2

Onmyoji (2018)

Fejlesztő
NetEase Games

Kiadó
NetEase Games

Platformok

Most játszik vele 1

Várólistára tette 3


Kiemelt értékelések

Valentine_Wiggin 
Onmyoji (2018)

Onmyoji (2018) videojáték

Annyiban nem helyes, hogy értékelést írok, hogy én magam nem játszottam vele, mert veszettül időigényes, ráadásul már jó két éve megy, így a történet sok pontjáról is lemaradtam volna.
Viszont két barátnőm is a kezdetektől játszik, és immár közel egy éve mesélik a történetet, többször láttam a játékmenetet, követem a kijövő tartalmakat, és várom, hogy megjelenjenek azok az adaptációk, animék, stage playek, filmek, amiket beharangoztak, és amivel én is közelebb kerülhetek majd ehhez a világhoz.
Mert szeretnék. Az Onmyoji elképesztő hangulatot teremtő, nagyon jó karaktereket felépítő, technikailag is jól kitalált RPG, ami tisztelhető mértékig ragaszkodik a „free-to-play” elvhez… az idődet vitathatatlanul felemészti, de a pénztárcád nem lesz laposabb. A háttértörténetek némelyike vicces és bájos, némelyik egészen szívszorító, a karakterdesignok gyönyörűek, a zene kellemes, a szinkronmunka profi, és a taktikai rész is kifejezetten igényes. Kedvencet nem merek mondani (bár az eddigiek közül Kingyo története érintett meg a legmélyebben), de úgy általában, szórakoztató feldolgozása a klasszikus japán mitológiai történeteknek, amivel mindenképp érdemes megismerkedni valamilyen formában.


Hasonló játékok címkék alapján