The Legend of Zelda: Breath of the Wild (2017)

videójáték 23

A Legend of Zelda sorozat legújabb felvonása 2013-as bejelentése óta tartja teljes lázban a rajongókat, ami érthető is, hiszen az első olyan epizód a széria történetében, amely szakít a korábbi részek hagyományaival és egy szabadon bejárható, hatalmas világot tár eléd: Neked kell eldöntened,… [tovább]

Videók

Képek 5

Hirdetés

Most játszik vele 20

Kedvencelte 28

Várólistára tette 12

Kívánságlistára tette 13


Kiemelt értékelések

zkispet_foxdante 
The Legend of Zelda: Breath of the Wild (2017)

Körülbelül 80 órám van már benne, de még messze nincs vége a játéknak. :) Hyrule világa hatalmas, gyönyörű és rengeteg tennivaló van benne. Ami 80 óra után sem válik unalmassá. Ami nálam nagy szó mert egy kezemen meg tudnám számolni hány RPG-t játszottam végig az elmúlt évtizedben. A legtöbbet a repetatív mellékküldetések vagy a unalomba űző gyűjtögetések miatt hagytam félbe. Persze a Zeldában is rengeteg gyűjtögetnivaló van csak a Korok magokból van legalább 900 elrejtve. De ezek megtalálásához igencsak szemfülesnek és kreatívnak kell lenni. Nagyon figyelni kell a játékban a szokatlan és eltérő dolgokra, mert azok általában valamit rejtenek. És ettől válik igazán szórakoztatóvá és kikapcsolóvá a gyűjtögetés. Emellet nincs tapasztalatpont gyűjtés újabb és újabb szörnyek legyőzésével, persze itt is meg kell küzdenünk különböző ellenfelekkel de leginkább azért hogy pótoljuk elhasznált fegyvereinket és eszközeinket. Az igazi fejlesztéshez szentélyeket (Shrine) kell meglátogatni, ahol különböző kihívások várnak kalandorunkra. Van hogy csak le kell győzni a szentély őrzőjét vagy valamilyen logikai fejtörőt kell megoldanunk Link képességeivel és a fizika törvényeit kihasználva. Ami valami elképesztően jól megvalósítottak a fejlesztők, hogy a fejtörőket többféleképpen is megoldhatóak. És még számos dolgot mondhatnék a játékkal kapcsolatban. Sok-sok pozitív dolgot. :) Számomra a Legend of Zelda: Breath of the Wild a legjobb RPG játék amivel valaha játszottam. Ezért már megérte befektetni a Switch konzolba. Bár nem ez az egyetlen zseniálisan jól sikerült játéka a Nintendo-nak. :) Csak ajánlani tudom.

Master_Miller 
The Legend of Zelda: Breath of the Wild (2017)

Amint lesz időm, hosszabban kifejtem, de röviden elég annyi: A JÁTÉK!

Egy apró hátrányát tudnám megemlíteni: a narratíva lassú és rövid. Nagyon. De annyi minden ellenpontozza, hogy egy fél csillag levonást sem érdemel ezért.


Népszerű idézetek


Hasonló játékok címkék alapján