The Legend of Zelda: Breath of the Wild (2017)

videojáték 10

A Legend of Zelda sorozat legújabb felvonása 2013-as bejelentése óta tartja teljes lázban a rajongókat, ami érthető is, hiszen az első olyan epizód a széria történetében, amely szakít a korábbi részek hagyományaival és egy szabadon bejárható, hatalmas világot tár eléd: Neked kell eldöntened,… [tovább]

Videók

Képek 5

Hirdetés
The Legend of Zelda: Breath of the Wild (2017)

Más készítők
Nintendo

Platformok
Nintendo Switch
Nintendo Wii U

Most játszik vele 11

Kedvencelte 9

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

zkispet_foxdante 
The Legend of Zelda: Breath of the Wild (2017)

Körülbelül 80 órám van már benne, de még messze nincs vége a játéknak. :) Hyrule világa hatalmas, gyönyörű és rengeteg tennivaló van benne. Ami 80 óra után sem válik unalmassá. Ami nálam nagy szó mert egy kezemen meg tudnám számolni hány RPG-t játszottam végig az elmúlt évtizedben. A legtöbbet a repetatív mellékküldetések vagy a unalomba űző gyűjtögetések miatt hagytam félbe. Persze a Zeldában is rengeteg gyűjtögetnivaló van csak a Korok magokból van legalább 900 elrejtve. De ezek megtalálásához igencsak szemfülesnek és kreatívnak kell lenni. Nagyon figyelni kell a játékban a szokatlan és eltérő dolgokra, mert azok általában valamit rejtenek. És ettől válik igazán szórakoztatóvá és kikapcsolóvá a gyűjtögetés. Emellet nincs tapasztalatpont gyűjtés újabb és újabb szörnyek legyőzésével, persze itt is meg kell küzdenünk különböző ellenfelekkel de leginkább azért hogy pótoljuk elhasznált fegyvereinket és eszközeinket. Az igazi fejlesztéshez Dungeon-kat kell meglátogatni, ahol különböző kihívások várnak főszereplőnkre. Van hogy csak le kell győzni a Dungeon őrzőjét vagy valamijen logikai fejtörőt kell megoldanunk Link képességeivel és a fizika törvényeit kihasználva. Ami valami elképesztően jól megvalósítottak a fejlesztők. És még számos dolgot mondhatnék a játékkal kapcsolatban. Sok-sok pozitív dolgot. :) Számomra a Legend of Zelda: Breath of the Wild a legjobb RPG játék amivel valaha játszottam. Ezért már megérte befektetni a Switch konzolba. Bár nem ez az egyetlen zseniálisan jól sikerült játéka a Nintendo-nak. :) Csak ajánlani tudom.

Master_Miller 
The Legend of Zelda: Breath of the Wild (2017)

Amint lesz időm, hosszabban kifejtem, de röviden elég annyi: A JÁTÉK!

Egy apró hátrányát tudnám megemlíteni: a narratíva lassú és rövid. Nagyon. De annyi minden ellenpontozza, hogy egy fél csillag levonást sem érdemel ezért.


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján