Life is Strange: True Colors (2021)

videójáték 22

Tanulj meg együtt élni kiszámíthatatlan természetfeletti képességeddel, és fedd fel egy kisváros eltemetett sötét titkait.

A Life is Strange: True Colors egy érzelmes, történetvezérelt kaland, melyben egy egyedi erő lesz az izgalmas rejtély megoldásának kulcsa.

Alex Chen mindig… [tovább]

Videók

angol · angol
angol · angol
angol · angol

Képek 13

SzereplőSzinkronhang
Alex ChenErika Mori
Gabe ChenHan Soto
Ryan LucanEric Emery
Steph GingrichKaty Bentz
Jed LucanStephen Fuller Austin
Charlotte HarmonExzinia Scott
Ethan LambertIgnacio Garcia-Canteli
Riley LetheDanielle Renee Vivarttas
Eleanor LetheKaren Slack
Mac LoudanDwight Braswell
Diane JacobsAnastasia Davidson
Jason PikeCody Lyman
Reginald 'Duckie' McCallister IIIJim Hunt
Dr. LynnRachel Darden
Jun 'John' ChenJoseph Steven Yang
Giang 'Wendy' ChenChristine Liao
Hirdetés

Kapcsolódó zónák

Life Is Strange

26 tag · 4 karc · Utolsó karc: 2017. december 9., 10:22 · Bővebben


Most játszik vele 1

Kedvencelte 8

Várólistára tette 8

Kívánságlistára tette 8


Kiemelt értékelések

and_rea 
Life is Strange: True Colors (2021)

Life is Strange: True Colors (2021) videójáték

Kedves kis város, kedves kis története.
De az előző Life is strange-khez képest szerintem ez a leggyengébb rész, az első abszolút kedvenc, a másodikban szerettem a road story feelinget.

hd_dori 
Life is Strange: True Colors (2021)

Life is Strange: True Colors (2021) videójáték

Nagyon tetszett a történet, azóta is itt motoszkál a fejemben. Kár, hogy olyan rövidke volt, plusz számomra a végén a nagy megoldás nem hozta el a kívánt katarzist. Azt hittem valami sokkal nagyobb dolog lesz.
Alex egy szerethető főhős és a többi szereplő is tök jól van megalkotva.
Kicsit sajnáltam, hogy ilyen rövid a játékmenet, játszottam volna még.
Az első Life is Strange játékhoz nem ér fel, viszont a másodikat nálam simán überelni, azt még mindig nem sikerült kijátszani… xD

auroraphoenix 
Life is Strange: True Colors (2021)

Life is Strange: True Colors (2021) videójáték

Megható történet, szerethető karakterekkel. Szeretem az olyan játékokat, amikben a döntéseinken múlik a cselekmény alakulása, így természetesen ezt a játékot is nagyon kedveltem, bár számomra továbbra is a Max-Chloe páros, az első Life is Strange az etalon, azt nem tudja felülmúlni semmi. Gyönyörű a grafika, érdekes a főhősnőnk képessége, bár maga a sztori lehetett volna kicsit hosszabb. Nem tudnám megmondani, pontosan mi, de valami hiányzott belőle, kicsi üresség maradt bennem a végén. Ettől függetlenül mindenkinek tudom ajánlani, aki szereti a döntéseken alapuló videójátékokat, ill. magát a Life is Strange szériát.

Rémálom 
Life is Strange: True Colors (2021)

Life is Strange: True Colors (2021) videójáték

Pro:
● Néha az ember lelkének csak egy kis romantikus murder mysteryre van szüksége, ez arra tökéletes.
● Imádtam mindkét romantikus opciót. És haha, megértem a meméket, amik szerint a legnehezebb döntés, hogy kivel randizzunk.
● A setting, az atmoszféra, a történet kiváló. Noha a nyomozás egy kicsit egyszerű.

Kontra:
● Rövid. Nagyon. Több nyomozással fel lehetett volna turbózni. Imádtam a kis hármasunkat, ahogy detektívesdit játszanak, és aránytalanul kevés volt a történetben ebből, ehelyett kaptunk fesztivált és LARPot breathing epizódnak. Amik éppen amikor játszottam tök jók voltak, csak tényleg visszagondolva a nyomozás részére nem megy el annyi idő, mint szerettem volna.
● Gyakorlatilag ez egy interaktív film, nem kell tőle többet várni. Alex különleges képessége történeti szempontból érdekes volt, játékmechanikailag egy kicsit gyenge.

Játékidő: 10.5 óra

MewIchigo_Fan_Daniel 
Life is Strange: True Colors (2021)

Life is Strange: True Colors (2021) videójáték

Az elején furán és lassan indult el az egész történet. De ezután magával ragadt és szinte két nap alatt kijátszottam a játékot. Az elején volt egy kis szünet, de szinte tényleg csak két nap volt. :'D
A sztori tele volt rejtéllyel és izgalommal. Rengeteg csavarral és sok-sok gondolkozással, hogy mégis hogyan is döntsön Alex a saját, illetve jövője sorsáról. Sokszor mások jövőjével kapcsolatban is meg kellett hoznia pár döntést. Láthatjuk, hogy Alex hogyan is küzd saját magával és ez a harc rajtunk is múlik. Formálódtak benne szép barátságok is, meg persze szerelem is. spoiler
A karaktereket szerintem tökéletesen bemutatja nekünk a játék, rendesen megismerhetjük őket. Persze ha nem figyelünk, sikeresen félre is ismerhetjük őket. Vagy épp a döntéseink fogják befolyásolni a kapcsolatunkat velük.
A játék képi világa, kidolgozottsága szerintem oltári jól sikeredett. Nem volt egy óriási open world terület, ahol járkálhatott az ember kedvére, de az a kisebb fajta városka bőven elég volt. A karakterek is szépen kidolgozottak voltak.
A zenék úgy összességében jól illettek a játékhoz. Hangulatonként változott. Mondanivalónkét más és más volt. :)
Szerintem aki szereti a story driven játékokat, ahol Ő maga dönt, hogy hogyan is haladjon a sztori, vagy aki szereti az izgalmas, de csavaros történetű játékokat, annak kötelező darab. Főleg a Life is Strange fanoknak. :)

molly_ 
Life is Strange: True Colors (2021)

Life is Strange: True Colors (2021) videójáték

Vizuálisan a legszebb, sztoriban viszont a leggyengébb a Life is Strange játékok közül (szerintem). És a legrövidebb. És határozottan itt éreztem a legjobban, hogy a játék során meghozott döntéseim nem sokat számítanak. De azért szerettem, főképp a hangulat, a látvány és a karakterek miatt.

AMÚGY hogy lehet hogy nem ismertem fel Steph-et a Before the Storm-ból? :D Végig olyan ismerősnek tűnt, de csak utólag tudtam meg hogy honnan.

Kinopio_cryptro 
Life is Strange: True Colors (2021)

Life is Strange: True Colors (2021) videójáték

A sorozat első része nagy kedvencem volt anno, így nagyon kíváncsi voltam rá, hogy egy új csapat mit tud kezdeni a témával, mi újat tud mutatni első önálló játékukban, amivel rá tudnak venni, hogy a második rész után, ismét belevessem magam, a furcsa életbe.
Aztán jöttek a trailerek és kezdett szimpatikussá válni a téma, amit a játék érint és körbejár.
Nos, most hogy végigvittem a játékot, azt kell mondjam, hogy a végeredmény nagyon vegyes lett. Egy részről a történet nagyon megkapó és jó lett, ugyanakkor nagyon rövid és nagyon lassú tempójú.
A grafika nem igazán tetszett nekem, szerintem az első rész “ceruzával rajzolt” stílusa jobban működött volna, mint ez a Pixaros “mesevilág” szerű grafika. De ez nagyon szubjektív dolog.
A sorozat védjegyének számító döntési helyzetek itt is megvannak ugyan, de bárhogy is döntünk igazi következmény sajnos nincs, így a játékot “elrontani” nem lehetséges.


Hasonló játékok címkék alapján