Life is Strange: True Colors (2021)

videójáték 13

Tanulj meg együtt élni kiszámíthatatlan természetfeletti képességeddel, és fedd fel egy kisváros eltemetett sötét titkait.

A Life is Strange: True Colors egy érzelmes, történetvezérelt kaland, melyben egy egyedi erő lesz az izgalmas rejtély megoldásának kulcsa.

Alex Chen mindig… [tovább]

Videók

angol · angol
angol · angol
angol · angol

Képek 13

SzereplőSzinkronhang
Alex ChenErika Mori
Gabe ChenHan Soto
Ryan LucanEric Emery
Steph GingrichKaty Bentz
Jed LucanStephen Fuller Austin
Charlotte HarmonExzinia Scott
Ethan LambertIgnacio Garcia-Canteli
Riley LetheDanielle Renee Vivarttas
Eleanor LetheKaren Slack
Mac LoudanDwight Braswell
Diane JacobsAnastasia Davidson
Jason PikeCody Lyman
Reginald 'Duckie' McCallister IIIJim Hunt
Dr. LynnRachel Darden
Jun 'John' ChenJoseph Steven Yang
Giang 'Wendy' ChenChristine Liao
Hirdetés

Kedvencelte 7

Várólistára tette 8

Kívánságlistára tette 11


Kiemelt értékelések

and_rea 
Life is Strange: True Colors (2021)

Life is Strange: True Colors (2021) videójáték

Kedves kis város, kedves kis története.
De az előző Life is strange-khez képest szerintem ez a leggyengébb rész, az első abszolút kedvenc, a másodikban szerettem a road story feelinget.

Rémálom 
Life is Strange: True Colors (2021)

Life is Strange: True Colors (2021) videójáték

Pro:
● Néha az ember lelkének csak egy kis romantikus murder mysteryre van szüksége, ez arra tökéletes.
● Imádtam mindkét romantikus opciót. És haha, megértem a meméket, amik szerint a legnehezebb döntés, hogy kivel randizzunk.
● A setting, az atmoszféra, a történet kiváló. Noha a nyomozás egy kicsit egyszerű.

Kontra:
● Rövid. Nagyon. Több nyomozással fel lehetett volna turbózni. Imádtam a kis hármasunkat, ahogy detektívesdit játszanak, és aránytalanul kevés volt a történetben ebből, ehelyett kaptunk fesztivált és LARPot breathing epizódnak. Amik éppen amikor játszottam tök jók voltak, csak tényleg visszagondolva a nyomozás részére nem megy el annyi idő, mint szerettem volna.
● Gyakorlatilag ez egy interaktív film, nem kell tőle többet várni. Alex különleges képessége történeti szempontból érdekes volt, játékmechanikailag egy kicsit gyenge.

Játékidő: 10.5 óra

MewIchigo_Fan_Daniel 
Life is Strange: True Colors (2021)

Life is Strange: True Colors (2021) videójáték

Az elején furán és lassan indult el az egész történet. De ezután magával ragadt és szinte két nap alatt kijátszottam a játékot. Az elején volt egy kis szünet, de szinte tényleg csak két nap volt. :'D
A sztori tele volt rejtéllyel és izgalommal. Rengeteg csavarral és sok-sok gondolkozással, hogy mégis hogyan is döntsön Alex a saját, illetve jövője sorsáról. Sokszor mások jövőjével kapcsolatban is meg kellett hoznia pár döntést. Láthatjuk, hogy Alex hogyan is küzd saját magával és ez a harc rajtunk is múlik. Formálódtak benne szép barátságok is, meg persze szerelem is. spoiler
A karaktereket szerintem tökéletesen bemutatja nekünk a játék, rendesen megismerhetjük őket. Persze ha nem figyelünk, sikeresen félre is ismerhetjük őket. Vagy épp a döntéseink fogják befolyásolni a kapcsolatunkat velük.
A játék képi világa, kidolgozottsága szerintem oltári jól sikeredett. Nem volt egy óriási open world terület, ahol járkálhatott az ember kedvére, de az a kisebb fajta városka bőven elég volt. A karakterek is szépen kidolgozottak voltak.
A zenék úgy összességében jól illettek a játékhoz. Hangulatonként változott. Mondanivalónkét más és más volt. :)
Szerintem aki szereti a story driven játékokat, ahol Ő maga dönt, hogy hogyan is haladjon a sztori, vagy aki szereti az izgalmas, de csavaros történetű játékokat, annak kötelező darab. Főleg a Life is Strange fanoknak. :)


Hasonló játékok címkék alapján