Kuflinyomozók

társasjáték 3 5
Játékosok száma: 1–4

Egy újabb izgalmas játék a Kuflikkal! Legyél Te is Kuflinyomozó! Az elhagyatott réten általában nem történik semmi, a kuflik gondtalanul heverésznek a kupacukon. A rét azonban tele van különleges lényekkel: tizenhat fura figura sétálgat errefelé. Egy részük a lábán szaladgál, néhányuk mászik… [tovább]

Hirdetés
Kuflinyomozók

Tervező
Bojti Anna

Kiadó
Kedd
Pagony

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

Imma 
Kuflinyomozók

Kuflinyomozók társasjáték

Aranyos, egyszerű, nem egy csúcsminőség, ami az alapanyagokat illeti, de nem is rossz, és Juli (majdnem 4) szereti. Arról szól, hogy fölolvastok egy rövid kis mesét, amiben valakinek eltűnik valamije. Aztán elindultok megtalálni a tanúkat, hogy megtudjátok, hogy nézett ki a tolvaj. Olyan hasznos információkat adnak meg, mint hogy volt-e lába, vagy hogy szőrös volt-e, vagy pucér. Utána persze a tettest is meg kell keresni. Ez a keresgélős része memóriából megy, amiben én sosem voltam erős, és egyelőre Juli sem töri magát, hogy megjegyezzen bármit is, szóval többnyire az egész Elhagyatott Rétet felforgatjuk kétszer, mire megtaláljuk az emberünket. Utána általában nagy bulit rendezünk a kupacon.


Népszerű idézetek

Imma 

Fityircnek volt egy könyve. Az volt a címe, hogy Egy uborka emlékiratai. Az egyik kedvenc könyve volt, csakhogy most szőrén-szálán eltűnt!

Kuflinyomozók társasjáték


Hasonló játékok címkék alapján