KocKanári (2018)

társasjáték 8 10
CuBirds
Játékidő: 20 perc · Játékosok száma: 2–5

Naponta rengeteg különböző madár raj megfordul a kertvégi kerítésen. De amikor itt az ideje, hogy tovább álljanak a madarak összekeverednek és már maguk is képtelenek felismerni, hogy melyik rajhoz tartoznak. Segíts nekik megtalálni a fajtájukat és a hazavezető utat!

Az a bokor… [tovább]

Videók

magyar
magyar

Képek 3

Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

ncsn87 
KocKanári (2018)

KocKanári (2018) társasjáték

Egyedi a játék mechanizmusa, ilyet még nem láttam sehol. Nagyon tetszett. A rajzok viccesek szerintem. Viszont baromira el tud nyúlni, közben elkezdtünk unatkozni is… 20 percet írtak rá… Aha, van az 40 is. Valahogy frappánsabban kellett volna ezt megoldani. Egyébként ötletes.
Viszont egy pakli kártyának ekkora doboz megint csak lehúzás szagú.

Molymacska 
KocKanári (2018)

KocKanári (2018) társasjáték

Elég erősen ráfüggtem BGA-n, nagyon tetszik a játék, bár tény, hogy még csak kevés stratégiát tudtam kigondolni, és ez a rutinosabb játékosokhoz még kevés (és nem tudom elég gyorsan elröptetni a madarakat).
Viszont nagyon tetszik a madártematika, a szettgyűjtögetés, és maga a tábla alakulása, formálása, meg maga a kezemben lévő lapok menedzselgetése.
Kellemes könnyű kártyajáték, és a flamingókkal vagyok! :D

Morpheus 
KocKanári (2018)

KocKanári (2018) társasjáték

Mint minden olyan játékot, amelyben vagy elkapod a fonalat, vagy nem, nem igazán szeretem. Persze élvezetes, ha sikerül, de nagyon frusztrál, ha nem.

Timi98 
KocKanári (2018)

KocKanári (2018) társasjáték

Nagyon tetszik, alavetően könnyed, de mégis gondolkodós. Szépek a lapok. :)

nymeria 
KocKanári (2018)

KocKanári (2018) társasjáték

Nekem ez abszolút megunhatatlan. Pörgős, aranyos, könnyű, kicsit gondolkodós de annyira azért nem. Szerintem ketten játszva a legjobb, ott lehet igazán taktikázni, megfigyelni, hogy a másiknak mije van, hány kártyája van, vajon mit fog felvenni stb. Több játékossal ez nehézkesebb és a következő körre se lehet olyan jól előre tervezni. Amúgy nagyon jól kitalált és jól működő játék, nem mindig ugyanaz a taktika a nyerő. Egyedül a grafikája nem tetszik, nem is érzem indokoltnak ezt a kocka designt, de ettől eltekintve szuper.


Hasonló játékok címkék alapján