Klank! (2017)

társasjáték 12 6
Clank!
Játékidő: 60 perc · Játékosok száma: 2–4

A Sárkányerőd alatti ösvényrendszer a Birodalom legveszélyesebb területe. Kizárólag a legtehetségesebb tolvajok képesek belopakodni oda, lopni a sárkány féltve őrzött kincseiből, majd élve kijutni! Surranj be, gyűjts szövetségeseket, és szedd meg magad, de vigyázz, elég egy rossz mozdulat,… [tovább]

Videók

magyar
Hirdetés
Klank! (2017)

Tervező
Paul Dennen

Kedvencelte 1

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

Müge 
Klank! (2017)

Klank! (2017) társasjáték

Amit nagyon szeretek ebben a játékban, hogy sikerült kellően gyorsra elkészíteni. Sok hasonló játéknak tulajdonsága szokott lenni, hogy sokáig lehet tápolni a játékosunkat / erősíteni a paklinkat mielőtt ténylegesen beindulna a végjáték. Nos, ez itt nem így van! Amint az első játékos leér és felszedi a kincset a játék elkezd végetérni, mert csak akkor lehet jó pontot szerezni, ha vagy kijutunk vagy minél közelebb vagyunk a kijutáshoz. Ez kizárja, hogy a játékosok sokat barangoljanak (avagy barlangoljanak).
Nagyon tetszik mind a pakliépítős, mint a zajkeltős rész, sokfélék a kártyák, sok a lehetőség a fejllesztésre.
Családi játékban jó helyen van nálam. Azért nem árt, ha a játékosok elérték a 12 éves kort, mert elég látványosan lehet benne lemaradni az elsőtől, és ez könnyen elkeseredés tárgya lehet. Bárcsak lenne kooperatív változata! :)

Rendbonto 
Klank! (2017)

Klank! (2017) társasjáték

Pozitív csalódásként ért ez a játék. Rájöttem, hogy szeretem a pakliépítős társasokat, ha jól kivitelezett köret van mögötte. A Klank! esetében ez összejött, nincs két egyforma játék, és a rengeteg kártyának köszönhetően más-más játékstílust kell alkalmaznunk. Hozzá kell tennem, hogy a tábla is jól össze lett rakva, sosincs olyan, hogy az összes játékos egy irányba indulna el.


Hasonló játékok címkék alapján