Kartográfusok – Hősök (2021)

társasjáték 10 2
Cartographers Heroes
Játékidő: 40 perc · Játékosok száma: 1–100

A Cartographers Heroes egy kiváló társasjáték, 1 – 100 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 – 45 perc. A társast, 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a vonal húzás, a ceruza-papír, a set-03 grid coverage és a bingo mechanizmusokra.
ANGOL… [tovább]

Kedvencelte 3

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

ncsn87 
Kartográfusok – Hősök (2021)

Kartográfusok – Hősök (2021) társasjáték

Végre megérkeztek a Hősök! *.*
Nagyon kíváncsi voltam, miben fog újat nyújtani vagy fog-e egyáltalán. A válasz szerencsére igen. A hősök és a rajtaütések képességei miatt sokkal izgalmasabb. Megjelentek új alakzatú polyomino (tetrisz) formák. A pontkártyák is nagggyon jók, kellő kihívást adnak. Új kétoldalas térképlapok.
A promoban kapott képességeket imádom, érdemes használni őket, a feladatok teljesítéséhez sokat adnak.
Én most egyszemélyes módban próbáltam ki, mert nem bírtam magammal. :D Legendás térképész lettem. A kedvenc flip and write játékom, mindig kikapcsol a rajzolás. *.*
Az alap Kartográfusokkal is valamikor kombinálni fogom. Így még nagyobb az újrajátszhatósága, bár erre amúgy sem volt panaszom.

Bet 
Kartográfusok – Hősök (2021)

Kartográfusok – Hősök (2021) társasjáték

Nagyon tetszik. Első ránézésre tényleg szegényesnek tűnik, mintha túl kevés kártyalapot tartalmazna a pakk. De az a kevés eléggé változatos: pontkártyák, felfedezéskártyák, hőskártyák, szörnykártyák, képességek (kieg.). Így ezek variációi már kiadják a megfelelő újrajátszhatóságot és kiszámíthatatlanságot. És ahhoz képest, hogy egy egyszerű flip&write, átjön a háttérsztori hangulata.


Hasonló játékok címkék alapján