Hitman 2 (2018)

videojáték 18 3

Utazd körbe a világot, és kövesd a célpontjaidat egzotikus sandbox helyszíneken át. Napsütötte utcáktól kezdve sötét és veszélyes esőerdőkig, egy hely sem biztonságos a világ legkreatívabb bérgyilkosa, 47-es ügynöktől.

Éld át a legjobb kém thriller történetet – a küldetésed, hogy megöld… [tovább]

SzereplőSzinkronhang
Agent 47David Bateson
Diana BurnwoodJane Perry

Kedvencelte 1

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Rémálom 
Hitman 2 (2018)

Hitman 2 (2018) videojáték

Végig nem játszottam (hiszen azért bőven van itt tartalom), de 40 óra játékidő után értékelve:

Sosem szerettem a stealth játékrészeket, azt hittem, teljesen béna vagyok hozzá, és minden stealth küldetést érdektelennek találtam, ezért úgy gondoltam, hogy a Hitman sem nekem való, de ha már ingyenes volt a demo, kipróbáltam… és rögtön beleszerettem. (Megjegyzés: ez az első Hitman rész, amit kipróbáltam.)

Pro:
– Nekem bejön a képi világ, szép, nagy, részletes és elterülő pályák vannak. Még csak két és fél pályát játszottam (plusz a gyakorlót), és ebbe öltem bele ennyi időt.
– A humor, bár nem sok dialógus van, nem arra épül a játék, de imádom 47-es és Diana beszólásait. Ezek mellett persze ott vannak az abszurd kihívások, és escalation mód, ahol vicces módon ölhetünk meg embereket. Az, hogy egy muffinnal is tudunk embereket leütni vagy egy tengeri csillagot shurikennek használni, felettébb szórakoztató. :DD
– Nagyon jól összerakott tutorial és gyakorló rendszer van benne, szépen lassan adagolja azt, hogyan tudunk elrejtőzni, tárgyakat használni, mik azok az alapvető dolgok, amikkel megoldhatjuk a gyilkos puzzle-okat. Bevallom, nekem kellett egy kis idő a trainingben, mire késznek éreztem magam arra, hogy Miamiban ölni kezdhessek.
– Személy szerint én imádom a kihívásokat (és folyamatosan kapjuk az ingyenes frissítéseket is) és az escalationöket, a multiplayer módokat még nem próbáltam.

Kontra:
– Bár a cinematic videók élvezhetők, látszik, hogy büdzsé okokból nem animált, egy ici-picit zavart.
– Nem látványos, de apró bugok – a kedvencem, mikor ruha nélkül, szíves alsónadrágban üldözött egy őr, de az elemlámpáját csak fel tudta csatolni a meztelen felsőtestére. Néha akadoznak az NPC-k felfelé menet domboldalon, és ahogy összeesnek az eszméletlen testek… hát fizikát meghaladóak, ahogy hajlik a kezük-lábuk-nyakuk.


Folytatása

Hitman 3 (2021) videojáték

Összehasonlítás

Hitman


Hasonló játékok címkék alapján