Heaven & Ale – Mennyei ser (2017)

társasjáték 12 6
Játékidő: 60 perc · Játékosok száma: 2–4

A Heaven and Ale – Mennyei ser játékban kiélezett verseny zajlik a legjobb sörért. A játékosoknak meg kell teremteniük a megfelelő egyensúlyt a kolostoruk kertjének fejlesztése és a nyersanyagok betakarítása között azért, hogy feltölthessék a hordókat. Az nyeri meg a legjobb sörért folytatott… [tovább]

Videók

magyar
magyar
Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 6


Kiemelt értékelések

Laszlo_Molnar 
Heaven & Ale – Mennyei ser (2017)

Heaven & Ale – Mennyei ser (2017) társasjáték

Oké, a tematika kicsit ráhúzottnak tűnik a mechanizmusra (ez engem sosem zavart), és oké, elsőre kicsit túlbonyolítottnak tűnik a játék. Annál meglepőbb, milyen feszes, jól összerakott, izgalmas eurogém ez, már-már régimódi szinten sallangoktól mentes, egy nagyon szépen kitalált szerkezet, amelyben mindennek funkciója van, minden döntésednek legalább annyi pro, mint kontra érve van és amelyben némi gyakorlattal… kevesebb pontot kap az ember, mint kezdetben, ugyanis beindul a versengés. Modern összetettségére a régi eurók izgalmas mélységeit és újrajátszhatóságát sejthető játék, a másik két jelöltet nem ismerve egyelőre az én első számú jelöltem a Kennerspielre, vagyis az év gyakorlottabbaknak szóló játékára.

piciszusz 
Heaven & Ale – Mennyei ser (2017)

Heaven & Ale – Mennyei ser (2017) társasjáték

Zsolti kapta kölcsönbe. Mi eskü megpróbáltuk értelmezni a szabályban leírtakat, de a lila jelölő után feladtuk. Biztos jó az elgondolás, de totál elvette a kedvünket a játéktól.

2 hozzászólás

Hasonló játékok címkék alapján