Gorogoa (2017)

videójáték 3 11

A puzzle zsáner elegáns továbbfejlesztése a Gorogoa, a történetét gyönyörű, kézzel rajzolt képekkel meséli el, amiket Jason Roberts tervezett és illusztrált.

Videók

Hirdetés

Kedvencelte 3

Várólistára tette 10

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

Bet 
Gorogoa (2017)

Gorogoa (2017) videójáték

Csak azt tudom róla mondani, mint az előttem szólók: szuper kreatív és nagyon szép. Szavak nélküli képes történetmesélés vizuális logikai feladatok megoldásával, csodás képek részleteinek variálásával, módosításával. A története szívet melengető, a lélekre is hat pozitívan, a sok agyalás mellett.

Imma 
Gorogoa (2017)

Gorogoa (2017) videójáték

Ó, vége. Másfél-két óra alatt végig lehet nyomkodni, de hű és ha. Ennyire gyönyörű és kreatív játékot hirtelen nem is tudnék mondani. Talán ne is nevezzük játéknak, inkább műalkotás. Nem kihívás, nem kell hozzá külön bogarászni, hogy jajj, most ezt hogy is kéne, mert annyira nem összetett, de annyira nem is könnyű, az ember mindig örül az eszének, mikor sikerül összeilleszteni két (vagy több) darabot. Inkább tényleg olyan, mint egy kirakós. Egy modern kirakós, klasszikus szépséggel. Mindenkinek ajánlom! Szép és megindító, feltölt, ellazít.

Kriszta 
Gorogoa (2017)

Gorogoa (2017) videójáték

Igaza van @imma-nak, ez egy csodálatos játék. Teljesen magába szippant. Hamar végigjátszható, de mély nyomot hagy az emberben. Nagyon szép a képi világa, a története (amit ugyan néhol csak sejtek) és ez a kirakózás zseniálisan lett kitalálva.
Mesés és varázslatos.

3 hozzászólás
Dün 
Gorogoa (2017)

Gorogoa (2017) videójáték

Hát ez csodaszép volt! Köszönőbeszédemben meg kell említődjön a Ready Player One könyv, ami újra meghozta a kedvem a mindenféle számítógépes játékokhoz, és @Imma, akinek hála rátaláltam erre a játékra. Az illusztráció, a feladványok… Megküzdöttem vele néhol, de nem kicsit voltam büszke magamra minden egyes alkalommal mikor tovább tudtam mozdítani a kisembert a történetében.
Különleges élmény volt!

and_rea 
Gorogoa (2017)

Gorogoa (2017) videójáték

Tökéletes, gyönyörű!

Rémálom 
Gorogoa (2017)

Gorogoa (2017) videójáték

Nagyon remek kis puzzle játék, egyszerűen zseniális a szürreális képekkel, és a hangulata is olyan szíven ütős. Az egyetlen problémám, hogy nekem ez túl rövid.


Hasonló játékok címkék alapján