Galaxis Roncsderbi (2007)

társasjáték 10 6
Galaxy Trucker
Játékidő: 60 perc · Játékosok száma: 2–4

Szeretnéd megépíteni álmaid űrhajóját? Most itt a lehetőséged, hogy megálmodd, megépítsd és megröptesd minden idők legkirályabb űrhajóját, ami felveszi a versenyt akár a Millenium Falconnal, akár a Star Trek bármelyik hajójával.
Forrás: szellemlovas.hu

Galaxy Trucker

A Galaxy Trucker ezen verziója a Vlaada Chvátil eredeti 2007-es kiadásának felújított változata, amely új képeket, több hajólapot, módosított kártyahatásokat és korszerűsített játékmenetet tartalmaz, amely csak egyetlen űrrepülésből áll. Mindazonáltal, ha hosszabb, nagyobb kihívásokkal teli élményre vágysz, akár egy három állomásos kampányt is lejátszhattok, amelynek neve „Transgalactic Trek”.

2021

Kedvencelte 1

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

ncsn87 
Galaxis Roncsderbi (2007)

Galaxis Roncsderbi (2007) társasjáték

A játék címe hűen tükrözi magát a játékot. :D
A színei, a grafika, a hangulata mind megadja az egyedi feelinget. Egyszerre időre kell mindenkinek saját űrhajót építeni, utána viszont kártyahatások érnek minket, amik vagy jók (golygók, elveszett űrállomás, stb.) vagy rosszak (aszteroidák, kalózok, ágyúk, stb.). Szóval okosan kell tervezni és építeni, mert utána a szerencsére vagyunk bízva. Elkeseredni nem szabad, mert a megszerzett pontok mellé még három fordulóban fogunk gyűjteni, ahol lehet mások járnak majd rosszabbul. Viszont egyre nehezedik a fordulókon keresztül, egyre több a kártya.
Gonosz játék, ennyit mondhatok. :D
Szívás ezerrel, sok szerencse, de azért egy alapos tervezés sokat segít az emberen. Tényleg tanulni kell. Baromi jó és vicces, ha valaki kedveli az ilyen humort. :D Tipik vagy szereted vagy utálod játék.


Hasonló játékok címkék alapján