Fekete történetek – Megtörtént esetek (2009)

társasjáték 5

A Fekete történetekben kissé morbid, de a maguk módján humoros meséket találunk, amik csak arra várnak, hogy megismerjük őket!

Egyedül a mesélő tudja a teljes történetet, mindenki más csak egy mondatot tud – ami a kiinduláshoz épp hogy elegendő segítség. A játékosok célja, hogy… [tovább]

Hirdetés
Fekete történetek – Megtörtént esetek (2009)

Tervező
Holger Bösch

Illusztrátor
Bernhard Skopnik

Magyar kiadó
Reflexshop

Kedvencelte 1

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 10


Kiemelt értékelések

ncsn87 

Ezek kívül csak az alap, első részt ismerem. Ez izgalmasabb és nehezebb is egyben, hiszen megtörtént esetekről van szó. Sokkal részletesebben a sztorik. Mi abban maradtunk, hogy az évszámokkal segítünk egymásnak, az jó kiindulópont. Szerintem mind élveztük. Alig várom a következő partit.
A Szex és vér lesz kövi beszerzésem.

Morn 

Na ez bitang nehéz! Csalunk is, nem kell mindent kitalálni, mert azért az évszámokkal tűzdelt történeteket nehéz egy olyannak összerakni, aki soha életében nem hallott az esetről. Meg előny, ha valaki kicsit is járatos a sorozatgyilkosok világában, legalábbis két kártyát is már egyből kitaláltam az első oldala alapján, de sajnos én voltam a kérdező, így nem örülhettem a sikernek, mert nem árulhattam el. Talán majd nekem is adnak fel olyat, akit ismerek, nem pedig holmi ismeretlen fogorvost szellemhangokkal.


Folytatása

Összehasonlítás

Fekete történetek


Hasonló játékok címkék alapján