Far Cry 4 (2014)

videójáték 18 22

A játék története a messzi Kyratban játszódik, hősünk pedig Ajay Ghale, aki anyja utolsó kívánságát teljesítve utazik az idegen országba. Az események véletlen sorozatának köszönhetően viszont hamar ő lesz a felkelés egyik legfontosabb alakja, az országot a véreskezű Pagan Min uralja. A diktátor… [tovább]

Videók

Képek 11

Most játszik vele 3

Kedvencelte 5

Várólistára tette 10

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Gyula_Radics 
Far Cry 4 (2014)

Far Cry 4 (2014) videójáték

Sokat gondolkodtam,hogy ez , vagy a Primal fekszik nekem jobban. Végül mindkettőre adtam 8-at. Két dolog zavart a játékkal kapcsolatban. Nem tudtam kiplatinázni , az online multi trófeák miatt, illetve néha történtek velem random hajmeresztő dolgok a játék közben. Elindlutam A-ból B-be aztán megtámadott egy sas, majd egy tigris, majd egy leopárd, majd egy medve. Mire elértem uticéolmhoz full le voltam rongyolódva ,mehettem vissza a bázisra feltölteni magam. Ez sokszor előfordult és már bosszantóvá vált. Jobban előrehaladva a történetben ,aztán szép lassan beszippantott a játék és élvezhetővé vált. Abszolút kedvencem lett a démonos, Sangri-La küldik. A főgonosz szerintem egy sima Far Cry 3 Vaas koppintás, de még szódával elment.

1 hozzászólás
csartak 
Far Cry 4 (2014)

Far Cry 4 (2014) videójáték

Megint egy karizmatikus zsarnok: nagyon bírtam Pagan Min-t, nem semmi arc. :) A hangulat meg ismét tökéletes, nagyon szép tájakon játszhatunk. Szeretem maximálisan kipörgetni a játékot, ezért mindent összegyűjtöttem amit lehetett, minden részt felfedeztem. A Shangri-La küldetések is nagyon látványosak.

Zakkant_Tudós 
Far Cry 4 (2014)

Far Cry 4 (2014) videójáték

Annyira szerettem volna szeretni a játékot, de egyszerűen nem volt jó… A DLC-kkel már nem is próbálkoztam, pedig megvettem azokat is, miután megjelent a magyarítás hozzá. Csalódás, és mind a 3., mind pedig az 5. rész sokkal jobb lett ennél.


Hasonló játékok címkék alapján