Kingdoms of Amalur: Reckoning (2012)

videójáték 18 7

A New York Times sikeres szerzője, R.A. Salvatore, a Spawn alkotója, Todd McFarlane, és az Elder Scrolls IV: Oblivion vezető tervezője, Ken Rolston egyesítették képzelőerejüket, hogy megalkossák a Kingdoms of Amalur: Reckoninget, egy új szerepjátékot egy megmentésre érdemes világban. Alkoss… [tovább]

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning

Remastered kiadás: Win, Xbox One, PS4

2020

Videók

Képek 4

SzereplőSzinkronhang
KhamazanduSimon Templeman

Most játszik vele 2

Kedvencelte 5

Várólistára tette 2


Kiemelt értékelések

Koffi 
Kingdoms of Amalur: Reckoning (2012)

Kingdoms of Amalur: Reckoning (2012) videójáték

Nem értem, miért ennyire ismeretlen ez a játék.
Óriási, szabadon bejárható és felfedezhető világ, forradalmi harcrendszer és képességfák, nem kifejezetten buta AI, egészen élvezetes és egyedi történet. Mégis, sajnos ez a játék nem örvend olyan nagy népszerűségnek, mint a fantasy RPG-k mindenki által ismert címei.
Régen játszottam már vele sajnos nem legális verzióval, majd miután a napokban láttam, hogy Origines akció keretében kemény 800 (nyóccáz!!!) forintért megvásárolható az alapjáték, egyből lecsaptam rá, és újrakezdtem.
Hiába jártam már be Dalentarth-t számtalan alkalommal, hiába tudom szinte fejből, merre is vannak a rejtett kincsek, hiába tudom már, hogy merre fog vezetni a történet, épp olyan izgalommal játszottam most is, mint első alkalommal.
A kasztosodás sokszínűségének hála mindenki megtalálhatja a neki legmegfelelőbb stílust, a támadások mai szemmel is gyönyörű grafikai kivitelezése pedig a leggyengébb erdőlakó manócskák elleni küzdelmet is élvezetessé teszik. Soroljam még, miért is lett 10 csillag? :)
Igen, egy ideig termékleírás-fordító voltam, így a marketingszövegek kreálása nagyon jól megy. :D

4 hozzászólás

Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján