Battlefield Hardline (2015)

videojáték 7

A Battlefield-sorozat legújabb epizódjában a modern csataterek és a háborús övezetek helyett ezúttal egy sokkal hétköznapibb koncepció várja a rajongókat. A Battlefield Hardline ugyanis a franchise történetében először nem egy nagy konfliktus köré épített történetet mesél el, hanem a hollywoodi… [tovább]

Videók

angol
Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 1


Kiemelt értékelések

Anonymusx 
Battlefield Hardline (2015)

Battlefield Hardline (2015) videojáték

Nem rossz a játék, van hangulata, a sok negatív teszt miatt sokkal rosszabbra számítottam.

MewIchigo_Fan_Daniel 
Battlefield Hardline (2015)

Battlefield Hardline (2015) videojáték

Nem lett a kedvenc Battlefield-em és kicsit furcsa is volt ez a „rendőrős” sztori, de végül is egy élvezhető játékot játszhattam.
Nem mondom, hogy egy-két helyen nem kapott el az idegbaj, de nem idegeskedtem annyit, mint pl. az 1. részen vagy az 5.-en.

Irasalgor 
Battlefield Hardline (2015)

Battlefield Hardline (2015) videojáték

A Battlefield – Hardline tehát egy kellemes csalódás, ugyanis a single player bár egyszerű történettel operál, de az írók képesek voltak nagyon jó dialógusokat írni a szereplőknek, akik megfelelő hangot is kaptak, nem beszélve a változatos helyszínekről és az alapvetően szép grafikáról, amelyet megspékelt egy jól balanszolt, minden játékos igényeit kielégíteni próbáló játékmenet, amelyben lehet Rambozni és lopakodni is. Bár tény, hogy nem lesz egy klasszikus alkotás, nem beszélve arról, hogy az El Matador már 2006-ban eljátszotta a rendőrös-drogos milliőt, de egy egyszeri kalandnak talán megéri beruházni a Battlefield mellékágára.

Értékelés: 85%

Narratíva: 85
Grafika: 85
Zene: 90
Élmény: 80


Hasonló játékok címkék alapján