Évszakok (2012)

társasjáték 14 8
Seasons
Játékidő: 60 perc · Játékosok száma: 2–4

Tavasz, nyár, ősz és tél. Az évszakok hallatán legtöbbünknek ez jut eszébe, ám miután kipróbáltuk a Seasons című játékot, a lista kibővül a varázsló, verseny, presztízs, kristály szavakkal is. Ebben a játékban 2-4 varázsló méri össze erejét egy három teljes éven át tartó megmérettetés folyamán,… [tovább]

Videók

angol
angol

Képek 3

Kedvencelte 4

Várólistára tette 12

Kívánságlistára tette 7


Kiemelt értékelések

Morpheus 
Évszakok (2012)

Évszakok (2012) társasjáték

Egy próbajáték és egy éles bevetés után, a szabályokat youtube angol videóról sajátítottam el automata fordítással, és ugyan nem mindent értettem, de a gyakorlatban valamennyire kiderültek a dolgok. Ez a Via Magica nagy testvérének tűnik, ugyan itt is van szerencsefaktor, de nem annyira nagy a véletlen szerepe, és több mindenre kell odafigyelni. Még néhány játék, és eldöntöm a végső pontszámot.
Ennyi a végső pontszám. Ha nem kapsz jó kártyákat, lehetsz bármilyen ügyes, játszhatod ki a legtöbb kártyát, mégis kulloghatsz a sor végén.

piciszusz 
Évszakok (2012)

Évszakok (2012) társasjáték

Eléggé bonyolult, kell pár játék, mire belerázódsz, de megéri, mert nagyon király játék.

Hirvi 
Évszakok (2012)

Évszakok (2012) társasjáték

Én nagyon szeretem. Nem egyszerű játék, az tény, sokat kell figyelni, agyalni, nem az a pörgős, parti játék, inkább az egész estés „sakkozgatás”. Az alapjátékkal annyi a bajom, hogy viszonylag kevés az interakció kártya benne, amivel a többi játékossal lehet kiszúrni (vagy nem kiszúrni) inkább csak magadnak gyűjtögetsz. A kiegészítőkkel már több az interakcióra a lehetőség, csak azok még nem nagyon vannak lefordítva. (De legalább kapható Magyarországon is.)


Ha tetszett, játssz ezzel is


2

Lords of Xidit (2014) társasjáték

2 szavazat · Összehasonlítás

Hasonló játékok címkék alapján