Battlefield 1 (2016)

videojáték 18 10

A Battlefield 1 kampányában csak úgy, mint a sorozat korábbi részeiben, úgy most is igazi hősök lehetünk, miközben lehetőségünk nyílik egyszerű gyalogos katonaként, de akár tankparancsnokként, csatahajó-kapitányként, vagy egy duplaszárnyú repülőgép pilótájaként is belevetni magunkat a dinamikus… [tovább]

Videók

Hirdetés

Most játszik vele 4

Kedvencelte 2

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

MewIchigo_Fan_Daniel 
Battlefield 1 (2016)

Battlefield 1 (2016) videojáték

Egy elég komoly játékot hagyott hátra nekünk az EA… mindenféle szempontból. A grafika kegyetlen szép és látványos lett. A kidolgozottság is elég durván hat. Gondolok itt arra, amikor a 20-as tárba a 10-es töltőből lecsúsztatva rakja bele a töltényeket a fegyverbe, majd a csúszkát aminek a segítségével a 10 töltényt egyszerre tette bele a fegyóba, pedig eldobja, vagy éppen amikor a földi kis ágyút úgy tölti újra karakterünk, mintha a valóságban lenne…
A történet sokféle, azokból is vannak amik eléggé érzelmesre sikerültek. spoiler
Kár, hogy ilyen rövidke volt a „kampány” része, de ennek is örültem. Illetve a női főszereplőnek is a végén, a Nothing is Written szakaszrész alatt.
Remélem látunk még egy-két hasonló alkotást is az EA részéről. Vetekszik a COD: WWII-vel, de a rövid játékidő miatt kicsit hátrébb van a sorban még a BF1. :)

Anonymusx 
Battlefield 1 (2016)

Battlefield 1 (2016) videojáték

/Hardon játszottam végig/

Irasalgor 
Battlefield 1 (2016)

Battlefield 1 (2016) videojáték

A Battlefield 1 tehát egy óriási kihagyott ziccer, már ami a narratívát és a single playert illeti. Senki sem egy történelemkönyvet várt, de akkor is, ha már behoznak olyan elemeket, mint a Harlem Harcosok, vagy a beduin lázadók, kísérleti technológiák, akkor nem azt várná az ember, hogy négy óra alatt cakompakk letudják az egészet megfelelően komponált narratíva és sztori nélkül. Éppen emiatt a játékmenetben sem tudja igazán beleélni magát az ember, ahol meg sikerül, ott viszont tényleg élvezetes a játék. De sajnos ez így kevés, még akkor is, ha a grafika elsőosztályú és talán az egyik legszebb játék, amivel valaha játszottam, hanem valaha a legszebb.

Értékelés: 76%

Narratíva: 60
Grafika: 100
Zene: 80
Élmény: 65


Hasonló játékok címkék alapján