Diablo II (2000)

videojáték 16 36

Az első felvonás után hősünk rejtélyes körülmények közt eltűnt és magával vitte Diablo vörös lélekszilánkját is. A hős távozása után újra előtörtek a démonseregek és Tristram elpusztítását követően elindult az új invázió, ám a világ jelentős mértékben kitágult, ennek köszönhetően merőben új… [tovább]

Videók

Kedvencelte 32

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Gedi 
Diablo II (2000)

Diablo II (2000) videojáték

Anno nekem ez kimaradt, aztán elsős egyetemista koromban lett egy hatalmas kocka szobatársam a koliban, ő vett rá, hogy próbáljam ki és aztán toltuk is hárman multiplayerben. Nagy királyság, és igazából végtelenítve lehet játszani, persze én minden ilyen játékban sztorifüggő vagyok és ha végigviszem a történetet, elveszítem az érdeklődésemet. Végigvinni mondjuk csak pár éve sikerült, amikor újra elővettem nosztalgiából. A 3. részt is majd megpróbálom egy majdani új gépen. :)

Master_Miller 
Diablo II (2000)

Diablo II (2000) videojáték

Rengeteget játszottam vele gimnáziumban és fősuli alatt is. Ennek ellenére mégsem váltam klasszikus loot-függővé, viszont mocsok élvezetes játék volt. Vitt előre. Az 60-as szintű assassin és az 54-es nekró mentésem még mindig el van mentve a drive-ra, ha egyszer újra elővenném.


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján