Cluedo (1949)

társasjáték 8 72
Játékidő: 60 perc · Játékosok száma: 3–6

John Blacket holtan találják a háza középső termében, halálának oka, pontos helye és az elkövető ismeretlen. A rendőrök 6 gyanúsítottat találnak, akiknek a talált nyomokat nem árulják el. A játékosok a ház egy-egy lakóját vagy vendégét személyesítik meg, és mindegyikük célja, hogy saját maguk… [tovább]

Cluedo - Bűnügyi játék1949
CLUEDO: REJTÉLY A LUXUSVILLÁBAN

Több tárgy található ebben a kiadásban, mint a legtöbben.

2008
Cluedo - A Klasszikus rejtélyek játéka

White helyett Orchid, mint új karakter

2012

Képek 2

Hirdetés
Cluedo (1949)

Kedvencelte 42

Várólistára tette 13

Kívánságlistára tette 34


Kiemelt értékelések

gyberna 
Cluedo (1949)

Cluedo (1949) társasjáték

Ha fel akarod deríteni az ügyet, mindig résen kell lenned! Nem csak akkor, mikor számodra bocsátanak információt, hanem mikor másoknak is! Aki szemfüles, jól következtet és gyorsan gondolkodik, imádni fogja ezt a játékot! :)

Timi98 
Cluedo (1949)

Cluedo (1949) társasjáték

Jó társas, szeretjük :)

Corpse_Demon 
Cluedo (1949)

Cluedo (1949) társasjáték

Régen unokatestvéreméknek volt meg, mikor átmentünk szülinapra , névnapra akkor játszottunk vele csak. Nekik még a klasszikus Cluedo volt meg , ez a kiadás annyiban változik csak, hogy a takarítónő helyett más karakter van , illetve vannak benne + rejtvény kártyák , amik segítik a játék előre haladását. Megvettem, hogy a régi érzést visszahozza, illetve a szórakozás miatt és azt meg is kaptam , kicsit sem csalódtam benne, sőt jobban is tetszik ez a változat. Valószínűleg megtartom, bár nem ez lesz az a játék amit a legtöbbször leveszünk a polcról.
Azoknak ajánlom akik még most ismerkednek a társasjátékok világával és a klasszikus táblás , bábuval lépkedős, kockával dobálunk játékra vágynak ,arra tökéletes. Aki már kicsit modernebb játékot szeretne és nagyobb élményt annak a Mysterium vagy a Túlvilági történetek jobban fog tetszeni.

Victorious 
Cluedo (1949)

Cluedo (1949) társasjáték

Örök klasszikus a játék,nagy kedvenc.

piciszusz 
Cluedo (1949)

Cluedo (1949) társasjáték

Gyerekkorom nagy kedvence. Ha rá tudtuk venni öcsémet a játékra, nagyon örültem. És szinte mindig én nyertem, mert a többiek persze elcseszik a kérdéseket és a jegyzetelést :D

Rendbonto 
Cluedo (1949)

Cluedo (1949) társasjáték

Egyik kedvenc nyomozgatós játékom. Logika és memória, csupán ennyi kell hozzá, de engem teljes mértékben leköt.


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján