Beat Saber (2018)

videojáték 4

Egy ritmusalapú élmény, ami az egész testet megmozgatja

A Beat Saber egyedi, gyors tempójú VR élmény, amely lélegzetelállító neonvilágot kombinál a célra készített elektronikus zenével és finomhangolt akcióelemekkel.

Mindkét kezedben egy fénykarddal (két PlayStation Move… [tovább]

Videók

Most játszik vele 2

Kedvencelte 5

Várólistára tette 1


Kiemelt értékelések

Evione 
Beat Saber (2018)

Beat Saber (2018) videojáték

Zseniális! Imádom! Pedig valami iszonyatosan egyszerű az alapkoncepció: gyakorlatilag két fénykarddal kell kockákat szétvágni zenére. Tiszta jedi tréning. :) Minimális negatívum, hogy lehetne még több pálya benne, még több zenével. Persze így is nagyon jó. A Free play és a Party mód mellett Campaign mód is van, amiben különféle ötletes feladatokkal próbálják megnehezíteni a játékos dolgát.

UPDATE:
Mióta a fenti sorokat írtam három lényegesebb változás vagyis inkább plusz content került a játékba.
Első körben két számmal bővült, amiből az egyik szerintem borzalmas. Komolyan annyira rossz és irritáló, hogy hónapok óta képtelen vagyok elindítani azt a pályát, hogy kimaxoljam. Persze ez teljesen szubjektív vélemény.
Aztán valamikor még februárban az eddig meglévő easy, normal, hard és expert fokozatok mellé érkezett egy expert+ szint is. Erről még nem igazán tudok nyilatkozni (max. annyit, hogy nehéz :D), mert én még egyelőre épphogy elboldogulok az expert fokozaton.
Végül pedig, ezen a héten végre megérkezett az első DLC is a játékhoz, a Monstercat Musicpack Vol. 1. Nagyon vártam már egy ekkora kiegészítést hozzá, mert hiába voltak az alapjátékban viszonylag jó zenék hozzá, egy idő után kezdett unalmassá válni, így már nagyon kellett egy kis frissítés. Ez a DLC összesen 10 pályát tartalmaz, értelemszerűen 10 számmal, melyek összesen kb. 41 perc hosszúak, ami azért jelentős játékidő növekedésnek számít. A 10 szám mindegyike elektronikus zene, de most is ilyen alter beütéssel, vagy nem is tudom, mi a legjobb meghatározás rájuk, egyébként eléggé kevert stílusúak a zenék, de a lényeg, hogy nagyon illenek a kockadaraboláshoz.
Szóval nálam továbbra is 10 csillagos a játék. Remélem a készítők a következő DLC-nél egy kis synthwave-t is fognak belepakolni, annyira epic lenne Dance With The Dead-re fénykardozni!

UPDATE 2:
Na, hát valami ilyesmiben reménykedtem! Igaz nem kapott synthwave zenéket a játék, de június 10-én megjelent az Imagine Dragons Music Pack DLC, ami nagyon örömteli volt számomra (konkrétan megkönnyeztem, annyira örültem neki. :D), mert imádom az Imagine Dragonst. Eddig is imádtam a játékot, de azért kedvenc zenékre fénykardozni, az valami teljesen új élmény. Még több ehhez hasonló meglepetést szeretnék. :)
A pack egyébként ezeket a számokat tartalmazza: Bad Liar, Believer, Digital, It's Time, Machine, Natural, Radioactive, Thunder, Warriors, Whatever It Takes.
Kedvenc pályám egyértelműen a Natural, bár az expert szintnél csúnyán elvéreztem, ami már rég fordult elő, mármint hogy egyáltalán nem tudtam végigvinni egy expert szintű pályát*, viszont a többi szintnél elsőre hoztam a full combo+s ranket. :)
Azt is meg kell említenem, hogy jó néhány pályánál egyáltalán nem kímélik a játékosokat. Konkrétan pl. az It's Time normal szintje simán felért egy hard fokozattal.

*Védelmemben szóljon, hogy azért elég sokáig álltam a sarat, plusz nézzétek meg, hogy milyen brutál az a szint: https://www.youtube.com/watch…

7 hozzászólás

Hasonló játékok címkék alapján