Assassin's Creed: The Ezio Collection (2016)

videójáték 18 7
Assassin's Creed Ezio Collection

Végre újgenerációs köntösben is lehetőségünk nyílik átélni az Assassin’s Creed-sorozat eddigi legismertebb és legnépszerűbb trilógiáját, amelyben Ezio Auditore da Firenze különleges történetét ismerhetjük meg az olasz reneszánsz időszakából.

Az Assassin's Creed Ezio Collection ennek… [tovább]

Videók

angol · angol
angol · angol
Hirdetés

Most játszik vele 2

Kedvencelte 4

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

MewIchigo_Fan_Daniel 
Assassin's Creed: The Ezio Collection (2016)

Assassin's Creed: The Ezio Collection (2016) videójáték

Megkapja a szívecskét és a 10 csillagot is. Nem érdekel, hogy külön-külön is megkapta már.
Egyszerűen nem találok szavakat a Revelations után.
Jelenleg mardos a sírhatnék (valószínűleg a végén lévő érzelmi hullámvasút -ami igazából csak lefelé ment- és a nosztalgia érzése miatt), illetve mérhetetlen ürességet érzek.
2012 környékének megfelelt minden. A képi világ szerintem túlmutatott és szebb volt, mint néhány akkori játék. A hangok (legyen ez szinkron vagy OST (utóbbiakat imádtam és imádom)) nagyon ott voltak. A történet mindhárom játék esetében (igen, a jelen történéseire is igaz ez) zseniálisan kivitelezett volt.
(Nem tudom, hogy a magyar fejlesztők keze volt-e a dologban, hogy voltak magyar nevű asszaszinok, de csak pislogtam, amikor észrevettem. A konstantinápolyi testvériség vezetője is magyar névvel büszkélkedhetett (Kaszab Mihály), de elég sok magyar nevű testvért sikerült összegyűjtenem.) Ez egy nagyon nagy plusz volt, így évekkel később. :'D
Két kedvenc karakterem Ezio -akinek nagyszerűen építették fel a karakterét és egy hihetetlenül bölcs mentor vált belőle- és Leonardo da Vinci ismét nagyon fognak hiányozni. Kb. annyira mint Leo Ezionak. :')
Örülök, hogy ekkor a Ubisoft még nem Ubi$oft volt és egy értéket adtak ki a kezükből. :") A legjobb AC játék. Vagyis… lényegében 3 játék. ^^
Örülök, hogy ismét átélhettem ezt a csodálatos játékot. Nagyszerű volt. Örök kedvenc marad.
Kissé szomorúan, a stáblista és a menü zene (keressen rá aki akar, garantáltan hidegrázós) közepette írtam meg ezen értékelést. :""")

Utógondolatok:
Az játékhoz hozzácsatoltak egy prológus és epilógus mozit is, amit nagyon tudok becsülni. Persze ez mind elérhető volt már jó ideje a YouTube-on is, meg más platformon. De így lett kerek az egész sztori. :')
És igen, az epilógust megsirattam. :'( Ezio születésétől egészen a haláláig végigkövethettem az életútját… és persze, hogy az ember szinte hozzákötődött. Most még nagyobb ürességet érzek, mint amikor befejeztem a Revelations-t. :'(

Lunemorte 
Assassin's Creed: The Ezio Collection (2016)

Assassin's Creed: The Ezio Collection (2016) videójáték

Ennyit még az Elden Ringen sem idegeskedtem még….Lenne egy közepes sztori, de rohadt nehéz/szinte lehetetlen irányítani. Lövés mindenfelé megy, vigyázz nehogy meglássanak, időre csinálj csomó dolgot, lehetetlen asszasszin katakombák. Nem bírja az idegrendszerem és nagyon mérges vagyok emiatt. Miért nincs könnyebb mód? A látvány sem nagy szám, zene se sok van. Még a csónak is alig megy.

Pomatt54 
Assassin's Creed: The Ezio Collection (2016)

Assassin's Creed: The Ezio Collection (2016) videójáték

Igazán jól sikerült a ráncfelvarrt verzió. Egy csomagban a 3 játék, mindegyik javítva, illetve tartalmazza videó formában az előzményt és a játékok utáni történetet is.


Hasonló játékok címkék alapján