Destroy All Humans! (2020)

videójáték 16 2
Destroy All Humans! Remake

Az azonos című 2005-ös kultikus klasszikus teljesen felújítva visszatér! Terrorizáld a Föld lakóit az 1950-es években az ördögi Cryptosporidium-137 űrlény szerepében. A furonok nemi szervei a nukleáris fegyverek hosszú távú hatásai miatt kiszáradtak. Most populációjuk fenntartására emberi agyra… [tovább]

Videók

Angol
Angol
Angol
Angol
Angol
Angol
Angol
Angol
Angol
Angol
Angol
Angol
Angol
Angol
Angol
Angol

Képek 12

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

LoneWolf 
Destroy All Humans! (2020)

Destroy All Humans! (2020) videójáték

Az eredeti mű számomra konzol híján kimaradt, de tudtam, hogy kultikus státusszal rendelkezik a gamerek körében, illetve a koncepció sem mindennapi, így a remake-et bátorkodtam már megjelenéskor beszerezni. Kissé aggódtam, hisz a gépem gondban van az újabb darabokkal, de remekül optimalizálták, szóval úgy fut magas beállítások mellett is, mint az álom, de rátérnék a lényegesebb részekre. A gameplay többnyire 2 részből áll, űrlénnyel mászkálós, lopakodós, illetve pusztítós (vagy védős) küldetésekből, illetve csészealjas rombolásból, melyeket a végén pár taktikus boss fight követ, mindkét módban. Természetesen nem agyatlan lövöldözés az egész, hisz az ellenség létszáma nevetségesen nagyra nőhet, ha nem figyeljük a veszély szintet, ami hasonló, mint a GTA esetében. Ezt csökkenthetjük egy kis bujkálással és azzal, ha embernek álcázzuk magunkat, holografikus külsőnket pedig elmék olvasásával tudjuk fenntartani. A pusztítós feladatokhoz természetesen több képesség és fegyver áll rendelkezésre, melyeket tetszés szerint fejlesztgethetünk, a gyűjtögetett DNS pontokból.
A sztori egyébként piszok egyszerű, viszont annál humorosabb, plusz az 50-es évek Amerikája végig remek hangulatot áraszt. Leszögezném, hogy ez nem open world! Az adott városok viszonylag nagyok és idővel teljesen, szabadon bejárhatók, (és persze földig tarolhatók) de bizony a területeknek megvannak a maguk kis „irritáló” határai. Ennek ellenére piszkosul élveztem a játék minden percét, hisz kikapcsol, szórakoztat és helyenként még azért kihívást is nyújt a rövidsége ellenére. Ajánlom-e? Naná, bár ezen az áron nem biztos, hogy mindenkinek megéri, azonban egy kisebb leárazás alkalmával érdemes rá lecsapni, hisz a mai felhozatalban is egy igazán egyedi élmény. Crypto for president!


Hasonló játékok címkék alapján