Álomház (2016)

társasjáték 7 17
Dream Home
Játékidő: 30 perc · Játékosok száma: 2–4

Építsd meg álmaid otthonát! Hogy néz ki álmaid otthona? Hatalmas hálószobát szeretnél elegáns baldachinos ággyal, vagy inkább tágas nappalit, ahol elfér egy hatalmas zongora is? Az Álomházban alapjaitól tervezheted meg a házad a saját elképzeléseid szerint. A tető fajtájától a lakberendezésig… [tovább]

Videók

Magyar

Képek 2

Hirdetés
Álomház (2016)

Tervező
Klemens Kalicki

Kiadó
Rebel

Magyar kiadó
Gémklub

Kedvencelte 2

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 12


Kiemelt értékelések

ncsn87 
Álomház (2016)

Álomház (2016) társasjáték

Nagyon cuki és szép. Tetszik a grafika. Családi alsó kategória. Magamnak nem venném meg, de gyerekekkel jó buli.

Imma 
Álomház (2016)

Álomház (2016) társasjáték

Nagyon aranyos, jópofa családi játék, szerintem ezt fogják szeretni a gyerekek.
Azon mondjuk most vérig sértődtem, hogy építettem két gyerekszobát, ott az etetőszék a konyhában, a kis faház a kertben, de – mivel döntetlen esetén az nyer, akinél több gyerek van a házban – Bence nyert, mert az én házamban egyetlen gyerek sem mutatkozott éppen >:|

Laszlo_Molnar 
Álomház (2016)

Álomház (2016) társasjáték

Bájos, gyerek- (különösen lány-)barát játék, amit mindenkinek ajánlok, aki még Gazdálkodj okosan!-on szeretne nosztalgiázni: ne tegye! Nem túl bonyolult, mégis sokkal többet nyújt az álomház, amelyben mindenki megválaszthatja, hogy hogyan – mennyire otthonosra – rendezi be a lakását, milyen berendezési tárgyakat szerez, milyen mestereket és szerszámokat használ fel… Mindez végtelenül kedves illusztrációkkal, egy rövid, nem agyzsibbasztóan komoly, mégsem gazdálkodjokosanosan ostoba, remek kis játékban.

Brigi007 
Álomház (2016)

Álomház (2016) társasjáték

Nagyon jó mechanizmussal rendelkező játék, amiben sokkal több stratégiára van lehetőség, mint amit a cuki grafika előrevetít. A grafika egyébként nem csak cuki, de nagyon igényes is. Inkább ezt ajánlom a Monopoly és társai helyett.

Rendbonto 
Álomház (2016)

Álomház (2016) társasjáték

Jópofa, aranyos társasjáték, ami kellő változatosságot tud nyújtani kisebb korúaknak. A képek nagyon tetszettek, és jól ki van találva a mechanika. Akár még egyéb kiegészítőket is elbírna, hogy még élvezetesebb legyen.


Hasonló játékok címkék alapján