ABZÛ (2016)

videojáték 7 11

Discover a lush hidden world as you descend into the heart of the ocean, where ancient secrets lie forgotten and encounters with majestic creatures await.

Videók

Launch Trailer

Kedvencelte 4

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

Altarus 
ABZÛ (2016)

ABZÛ (2016) videojáték

Rövid, de annál szebb játék. Egy stresszes nap után tökéletes választás relaxálni, csak úgy úszkálni a látványos helyszíneken és közben hallgatni a csodálatos neo-classical zenéket. A történetéről sok mindent nem tudok elmondani, mert semmi narratíva nincs benne, így igazából mindenkinek a képzeletére van bízva, hogy mit is látnak bele. Amúgy az Abzu szó „távoli vizeket” jelent, hátha valakinek segít a sztori megfejtésében. A lényeg a lényeg, hogy egy brutális leárázás során érdemes beruháznod rá, ha csak egy könnyed kikapcsolódásra vágysz.

Gridvadász 
ABZÛ (2016)

ABZÛ (2016) videojáték

Nagyon sajátos játék, inkább élmény mint akció. Időnként lélegzet-elállító. Hossza pont jó.

hemynight 
ABZÛ (2016)

ABZÛ (2016) videojáték

Az egyik legkellemesebb játékélményem volt valaha. Gyorsan végig akartam pörgetni, ha már megvettem, aztán csak azt vettem észre, hogy kellemesen úszkálok a halak között, teljes nyugalomban. Jó kis relaxálós játék, semmi nyomás nincs benne, a grafika stilizált, mégis gyönyörű, a hangulat sajátos, magába szippant, aztán pedig veled is marad.
Nagyon tudom ajánlani azoknak, akik szeretik a chill, atmoszferikus indie játékokat.

5 hozzászólás
Melodía 
ABZÛ (2016)

ABZÛ (2016) videojáték

Ez egyszerűen egy mestermű!
Először azt hittem nem nagyon fog bejönni a grafika, hogy majd olyan túl mű lesz, de végül nagyon tetszett. Voltak pályák amiket kicsit nehéznek találtam, bár az az én hibám, hogy elég figyelmetlen vagyok. A nyomasztóbb részeket kihagyhatták volna, bár akkor a végének nem nagyon lenne értelme.
Amikor a cápa szétharapta a segítőt akkor kicsit „megijedtem”, mert váratlanul ért, de amúgy jó volt. Imádtam amikor az élettelen részeket kellett benépesíteni, úgy, hogy valami földöntúli helyen a főszereplő „kiengedett” magából egy valamilyen fajt. Az nagyon szépen meg lett csinálva. Kellően misztikus, magával ragadó. A robbanós pályákat nem szerettem, az idegesített és nem is volt túl bizalomgerjesztő, a cápát sajnáltam spoiler, de aztán csak meglett a happy end. A vége felé tényleg bámulatos spoiler.
A történetet nem sikerült megfejteni, de valami kicsit drámai lehet a háttér ha arra gondolok, hogy néhol törmelékek közt kellett úszni, meg robbanó akármik, illetve elsüllyedt épületek/város.
Az irányítása nem a legjobb, de lehet csak én vagyok hozzá túl béna :D

Baly 
ABZÛ (2016)

ABZÛ (2016) videojáték

Gyönyörű egy játék! *-*
Amúgy is imádok búvárkodni, úgyhogy nagyon jót tett a szememnek és a lelkemnek is.
Azért kicsit tényleg unalmas a vége felé, mikor ugyanazokat kell csinálni – nem egy bonyolult játék –, de a gyönyörű helyszínek és az úszás kárpótoltak!

ReNyx 
ABZÛ (2016)

ABZÛ (2016) videojáték

Az árához képest nem tartalmaz elég játékidőt. Bár az tény, hogy gyönyörű a játék, és a zene is.


Ha tetszett, játssz ezzel is


1

The First Tree (2017) videojáték

1 szavazat · Összehasonlítás

1

Journey (2012) videojáték

1 szavazat · Összehasonlítás

1

Rime (2017) videojáték

1 szavazat · Összehasonlítás

Hasonló játékok címkék alapján