ABZÛ (2016)

videojáték 7 7

Discover a lush hidden world as you descend into the heart of the ocean, where ancient secrets lie forgotten and encounters with majestic creatures await.

Videók

Launch Trailer
ABZÛ (2016)

Fejlesztő
Giant Squid

Platformok
PlayStation 4

Kedvencelte 3

Várólistára tette 5


Kiemelt értékelések

Altarus 
ABZÛ (2016)

ABZÛ (2016) videojáték

Rövid, de annál szebb játék. Egy stresszes nap után tökéletes választás relaxálni, csak úgy úszkálni a látványos helyszíneken és közben hallgatni a csodálatos neo-classical zenéket. A történetéről sok mindent nem tudok elmondani, mert semmi narratíva nincs benne, így igazából mindenkinek a képzeletére van bízva, hogy mit is látnak bele. Amúgy az Abzu szó „távoli vizeket” jelent, hátha valakinek segít a sztori megfejtésében. A lényeg a lényeg, hogy egy brutális leárázás során érdemes beruháznod rá, ha csak egy könnyed kikapcsolódásra vágysz.

ReNyx 
ABZÛ (2016)

ABZÛ (2016) videojáték

Az árához képest nem tartalmaz elég játékidőt. Bár az tény, hogy gyönyörű a játék, és a zene is.

Melodía 
ABZÛ (2016)

ABZÛ (2016) videojáték

Ez egyszerűen egy mestermű!
Először azt hittem nem nagyon fog bejönni a grafika, hogy majd olyan túl mű lesz, de végül nagyon tetszett. Voltak pályák amiket kicsit nehéznek találtam, bár az az én hibám, hogy elég figyelmetlen vagyok. A nyomasztóbb részeket kihagyhatták volna, bár akkor a végének nem nagyon lenne értelme.
Amikor a cápa szétharapta a segítőt akkor kicsit „megijedtem”, mert váratlanul ért, de amúgy jó volt. Imádtam amikor az élettelen részeket kellett benépesíteni, úgy, hogy valami földöntúli helyen a főszereplő „kiengedett” magából egy valamilyen fajt. Az nagyon szépen meg lett csinálva. Kellően misztikus, magával ragadó. A robbanós pályákat nem szerettem, az idegesített és nem is volt túl bizalomgerjesztő, a cápát sajnáltam spoiler, de aztán csak meglett a happy end. A vége felé tényleg bámulatos spoiler.
A történetet nem sikerült megfejteni, de valami kicsit drámai lehet a háttér ha arra gondolok, hogy néhol törmelékek közt kellett úszni, meg robbanó akármik, illetve elsüllyedt épületek/város.
Az irányítása nem a legjobb, de lehet csak én vagyok hozzá túl béna :D

Baly 
ABZÛ (2016)

ABZÛ (2016) videojáték

Gyönyörű egy játék! *-*
Amúgy is imádok búvárkodni, úgyhogy nagyon jót tett a szememnek és a lelkemnek is.
Azért kicsit tényleg unalmas a vége felé, mikor ugyanazokat kell csinálni – nem egy bonyolult játék –, de a gyönyörű helyszínek és az úszás kárpótoltak!


Ha tetszett, játssz ezzel is


1

The First Tree (2017) videojáték

1 szavazat · Összehasonlítás

1

Journey (2012) videojáték

1 szavazat · Összehasonlítás

1

Rime (2017) videojáték

1 szavazat · Összehasonlítás

Hasonló játékok címkék alapján