Inside (2016)

videojáték 18 19

Egy fiú. Vadásznak rá és egyedül van. Keresi a kiutat ebből a nyomasztó, sötét világból.

Videók

Képek 2

Hirdetés

Kedvencelte 9

Várólistára tette 19

Kívánságlistára tette 7


Kiemelt értékelések

Imma 
Inside (2016)

Inside (2016) videojáték

Nem mondom, hogy nem húzott be, ezt akárki megmondhatja, aki olvasta a kis játszási naplómat, de egy idő után túl stresszes lett, túlságosan ügyességi irányba ment el, és egyszerűen meguntam a próbálkozást. A turbinákat még megcsináltam, az tetszett, aztán spoiler, azt csinálgattam egy darabig végigjátszás alapján, mert spoiler, végül feladtam. A végigjátszást végignéztem, ez alapján nem is bánom, hogy nem öltem bele több energiát, mert nekem nem annyira jött be a teljes kép, az elejének a hangulata sokkal erősebb, hitelesebb volt számomra, mint a végének.
Maga a játék egyébként nem csak hangulatában vagy sztoriban erős, sokszor meglepően kreatív fejtörőkkel van tele, amiken ujjong az ember, ha megoldotta. Örülnék még ilyen játékoknak, csak kevesebb stresszel.
De persze ha az a cél, hogy fölmenjen a pulzusod, arra kiválóan alkalmas!

Banks 
Inside (2016)

Inside (2016) videojáték

Helyenként iszonyatosan nyomasztó játék, nem hirtelen hozza ránk a frászt, hanem lassanként telepszik az emberre. Kevés fogódzót ad az elején, nem tudod, ki ez a pulcsis srác, csak annyi világos, hogy ha pl. olyasmit lát, amit nem kellene, vagy lámpafénybe kerül, akkor bizony kegyetlenül legyilkolják. Titokzatos a sztori és túl sok minden a végére se fog kiderülni, inkább következtetni tudunk a történet főbb vonalaira. Lefogadom, hogy rengeteg rajongói elmélet kering arra vonatkozóan, hogy ki is ez a gyerek, mit jelképez, és mi ez a fura szervezet.

Izgalmas cucc mindenesetre, méltó a híréhez, érdemes bepróbálni. Én elég béna vagyok az ilyen puzzle-játékokhoz, nehezen haladtam vele, pedig utólag visszagondolva egyszerűek voltak a feladatok, inkább logika kell hozzájuk, és nem annyira ügyesség (bár azért a végén, amikor az égő dobozzal kellett egyensúlyozni, hát ott kellett jópár próbálkozás :D). A Limbóhoz abszolút meghozta a kedvem.


Ha tetszett, játssz ezzel is


4

Little Nightmares (2017) videojáték

4 szavazat · Összehasonlítás

4

Limbo (2010) videojáték

4 szavazat · Összehasonlítás

Hasonló játékok címkék alapján