Thronebreaker: The Witcher Tales (2018)

videójáték 3

A Thronebreaker: The Witcher Tales eredetileg a Gwent sztorimódjának indult, viszont végül akkorára hizlalták, hogy egy olyan spin-off lett belőle, amely a The Witcher 3: Wild Hunt világában játszódik és 30 órás kampányt, 75 mellékküldetést kínál a széria rajongóinak, de természetesen a… [tovább]

Hirdetés

Most játszik vele 2

Kedvencelte 2

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

Hanaiwa 
Thronebreaker: The Witcher Tales (2018)

Thronebreaker: The Witcher Tales (2018) videójáték

Kár érte.. Ami olyan jól működött a Witcher 3 játékban (számtalan kártyapartit toltam le benne) azt itt sikerült elrontani. Ott lehetett taktikázni, számolgatni az esélyeket, latolgatni a lépéseket.. Itt ennek semmi értelme, mert már az első órákban van olyan ellenfél, hogy azt se fogja fel az ember hogy mi alapján rakott le 20 lapot és amit mivel upgradelt fel ugyanabban a lépésben duplájára :( A grafika szép és stílusos, de nem átlátható a játékmenet és ez a legnagyobb baj.
Erre a címre hatványozottan igaz, a kevesebb néha több..

Gyula_Radics 
Thronebreaker: The Witcher Tales (2018)

Thronebreaker: The Witcher Tales (2018) videójáték

Nagyon szépen kiegészíti,kibővíti a Witcher univerzumot. Rengeteg plusz információt megtudunk a háborús esményekről. Geraltba is belefutunk ugye a Yaruga hídi csatában. Az 5. Vaják könyvben a „Tűzkeresztségben” olvashatunk róla, csak ezúttal Meve szemszögéből éljük át a történetet. Én szerettem.
Hangulatát tenkitve hozza a könyvek és a többi játék hangulatát. Sokszor fájó döntéseket kell meghoznunk rossz, és kevésbé rossz között választva.
Külön örültem, hogy a játék során olyan kártyalapokat szerezhetünk, amiket felhasználhatunk a Gwent kártyajátékban is! Aki szereti a Witcher univerzumot, vagy imádta a gwentet mindenképp vágjon bele, nem fog csalódni!


Hasonló játékok címkék alapján