PlayStation Trófeák zóna

rolex94 
PlayStation Trófeák

Kb 100 órába telt megcsinálni. Rengeteg a biszbasz, amit össze kell szedni és a mellékküldetések is unalmasak. Van egy trófea, 5000 lámpaoszlopot meg hasonlót kell kidönteni szekérrel. Szerencsére a mellékküldetések közben úgy vezettem, mint egy részeg, ezért nem volt annyira unalmas megszerezni ezt a trófeát, de aki erre nem figyelt az pár órát biztos kellett grindeljen körbe-körbe a Trafalgar téren vagy hagyta a francba az egészet. Elkezdtem a Hasfelmetsző Jack DLC-t, hangualtosnak és érdekesnek tűnik az alapjátékhoz képest.
Megvan az AC Origins de már nem is szeretnék játszani vele, fárasztóak ezek az Ubi játékok. Az még nagyobb játéknak tűnik, ami azt jelenti, hogy még több a filler kontent gyenge sztorival. Szóval egy időre jegelem az Ubi játékait. Az Avatar már nem érdekel, az Assassin's Creed és a Far Cry sem. Esetleg a Division 3 és a Heartlands meg a Ghost Recon 3-al fogok csak játszani, azok meg messze vannak. :-)

Kapcsolódó játékok: Assassin's Creed: Syndicate

Assassin's Creed: Syndicate (2015)

11 hozzászólás
Vladi 
PlayStation Trófeák

Jó ötlet, hogy van egy ilyen zóna, de túl kevés itt a felhasználó, hogy értelme legyen platformokra széttöredezni, nem lenne értelme inkább átalakítani multiplatform trófeák, teljesítmények zónává?

Hirdetés
Kinopio_cryptro 
PlayStation Trófeák

Nem vagyok trophy hunter, de meg van a hatodik. :)

Kapcsolódó játékok: Life is Strange: True Colors

Life is Strange: True Colors (2021)

rolex94 
PlayStation Trófeák

Túl sok játékot kezdtem el az utóbbi egy-két évben, amiket jegelek már jópár hónapja. Most megfogadtam addig nem veszek új játékot a PS-re amíg be nem fejezem a jelenlegiek nagyrészét. Elkezdeni se kellene újat a polcról :-)) Most a Vampyrt sikerült végigvinni, ami nem volt egyszerű a játék hibáinak köszönhetően. Érdemes követni egy útmutatót, mert van pár trükk amivel lerövidíthető a folyamat. :-)

rolex94 
PlayStation Trófeák

Valahogy meg lett ez is. Sajnos kell 4 ember segítsége ehhez a platinához és kb 10 óra solo grind, hogy kimaxold a szintedet.

2 hozzászólás
Evione 
PlayStation Trófeák

Ugyan ehhez a játékhoz nem jár platinatrófea és nem is nehéz kimaxolni, de a 100% az 100%. :)

Kapcsolódó játékok: Firewatch

Firewatch (2016)

rolex94 
PlayStation Trófeák

Az Until Dawn volt a szilveszteri programom, ki is vittem akkor. Elmaradt pár trófea, de a tegnap bezsákoltam őket, hogy legyen kiplatinázva ez a remek játék.

2 hozzászólás
Nerarosa 
PlayStation Trófeák

Jó sokszor kijátszottam, de fogom még párszor! :D

Kapcsolódó játékok: Detroit: Become Human

Detroit: Become Human (2018)