Little Nightmares (2017)

videójáték 16 20

Merülj el a Little Nightmares világában, egy sötét, szeszélyes mesében ami szembesít a gyermekkori félelmeiddel! Segíts elmenekülni Six-nek a Maw-ról – egy hatalmas és titokzatos hajóról, amelyet megrontott lelkek népesítenek be, akik a következő adag lakomájukat keresik.

Forrás: Steam

Most játszik vele 3

Kedvencelte 5

Várólistára tette 19

Kívánságlistára tette 9


Kiemelt értékelések

Evione 
Little Nightmares (2017)

Little Nightmares (2017) videójáték

Első horror, amit teljesen végigvittem. Annyira erős atmoszférája van, és olyan egyedi, hogy még akkor is kíváncsi vagy rá, mi fog történni, amikor nagyon rád hozza a frászt. Elég groteszk képi világa van, és nagyon felkavaró az egész. Viszont minden tökéletesen van adagolva ahhoz, hogy az élmény maradandó legyen. A képi világ és a hang/hanghatások tökéletesen kiegészítik egymást. Nem gondoltam volna, de kedvencem lett. Jöhetnek a DLC-k!

DLC-k után:
Mindenkinek, aki játszott a Little Nightmares-zel csak azt tudom ajánlani, hogy semmiképen se hagyjátok ki a DLC-ket! Nagyon érdekesen kötötték össze a készítők az alapjátékból megismert Six történetét, a DLC-kben főszerepet kapó „Runaway Kid”-del. Itt is megvan az erős atmoszféra, a groteszk karakterek és a tökéletesen megkomponált soundtrack, a mindenféle zajhatásokkal együtt. A Residence utolsó jelenete meg nagyon durván szíven üti az embert, így mindenképpen sorban érdemes végigjátszani a DLC-ket.

1 hozzászólás
Altarus 
Little Nightmares (2017)

Little Nightmares (2017) videójáték

A Limbo és az Inside nyomdokaiban járó ügyességi-logikai játék a Little Nightmares. Nagy kihívást nem nyújt, viszont sztoriban feladja a leckét, hogy értelmezzük a látottatakat. A grafika gyönyörűen groteszk, a zenék diszkréten meghúzódnak a háttérben, az irányítás viszont kicsit körülményes. A 2,5 D-s játéktérnek köszönhetően néha könnyű elszámítani 1-1 ugrást, jobb esetben mászhatunk vissza fel, rosszabb esetben az utolsó mentőpontnál ébredünk. Nem nagy ügy, csak kicsit idegesítő. Ellentétben az ár/érték aránnyal. 20 euró (+ a dlc-k ára) azért húzós egy olyan játékért, amit kb 1 óra alatt ki lehet pörgetni és csak egy befejezése van. De ha tetszett a Limbo és az Inside és hasonló élményre vágysz, akkor a Little Nightmares egy leárazás során tökéletes választás.

and_rea 
Little Nightmares (2017)

Little Nightmares (2017) videójáték

A frász tör rám ettõl a játéktól!
A legrosszabb rémálmaid jelennek meg, és azokon túl még rosszabbak…
Egy gyönyörūen megrajzolt, sötét és félelmetes világot kapunk, ahol a túlélés a tét.
Csak erõs idegzetūeknek ajánlott! :)


Folytatása

Little Nightmares: The Depths (2017) videójáték

Összehasonlítás

Little Nightmares


Ha tetszett, játssz ezzel is


1

Inside (2016) videójáték

1 szavazat · Összehasonlítás

Hasonló játékok címkék alapján