Játékot vennék zóna

Fekete_Nell 
Játékot vennék

Róma bukása vagy Pandemic? Úgy tudom, ugyanazon az elven alapul a kettő, de melyik élvezhetőbb? Olyat szeretnék, amit a lakótársammal ketten is tudunk játszani, és úgy is érdekes. A Rómával játszottam többet, azt tudom, hogy működik ketten, de a Pandemic tematikája kedvemre valóbb.

1 hozzászólás
Noreen 
Játékot vennék

Sziasztok!

Én szeretnék pár ötletet kapni olyan online játékboltokról ahol biztonsággal vehetek kártyajátékokat, társasokat viszonylag olcsó szállítási költséggel. Az nem gond ha nem házhoz csak csomagpontra vagy postára küldik.
A könyvekben viszonylag otthon vagyok, de a játékokban nem annyira. Még soha nem vettem különleges játékokat, egyszer megkaparintottam az Activity Originalt a Tescóból leértékelve és ezzel ki is fújt a játékvásárlási élményem :D

3 hozzászólás
Hirdetés
Makító86 
Játékot vennék

Sziasztok!

Nagyon keresem a képen látható Graffiti társasjátékot. Aki szívesen megválna tőle, az alábbi email címre várom az üziket :)

varga.adrienn87@gmail.com

Előre is köszönöm! :)

Elephant 
Játékot vennék

Sziasztok! :) Valaki nem tudja, hol lehet kapni Sudoku gépet? Elsősorban egy Sencor SGM 11 SU-ra vadászom, csak sehol nem találok. :(

2 hozzászólás
Fogyi 
Játékot vennék

Sziasztok!

Meg is nyitnám ezt a zónát, hisz' ha már felelőtlenül költekezünk, akkor legalább csináljuk rendesen. :)
Ha esetleg valakinek van használt, megunt DE hiánytalan és megkímélt állapotú, ugyanakkor eladósorba került példánya az alább csatolt játékokból (vagy bármely kiegészítőjükből), az ne habozzon írni nekem. :)
Köszi előre is!
Szép estét!

Ági

*Tegnap kipróbáltam a Catant is, szóóóval mától azt a játékot is keresem. :D

Kapcsolódó játékok: Dixit · Catan telepesei · Bang! · Cluedo – Harry Potter · Takenoko

Dixit (2008) Catan telepesei (1995) Bang! (2002) Cluedo – Harry Potter (2008) Takenoko (2011)