When The Past Was Around (2020)

videójáték 3

Képek 1

Kedvencelte 1

Várólistára tette 6

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

Dün 
When The Past Was Around (2020)

When The Past Was Around (2020) videójáték

Olyan két és fél óra hosszára szippantott magába ez a hauntingly beautiful játék, nehéz is kikeveredni utána a világából és a hangulatából.
Csodaszép képek, megindító történet és egy dallam, ami napokig fog szólni a fejemben.
Nincs túl nagy tapasztalatom a point and click játékokkal, de nekem remek időtöltést nyújtott, voltak benne agyalós részek is, ahol majdnem elhalasztottam inkább a befejezést, de azután mindig túljutottam. Szerettem, hogy rengeteg mindenre lehet kattintani, hangokat adnak a dolgok, és hát tényleg annyira művészi és elvont és… (itt fogyok ki a megfelelő méltató szavakból, s fejezem be inkább az értékelést.)
Játsszátok s ismerjétek meg Eda történetét! :)

Barby2005 
When The Past Was Around (2020)

When The Past Was Around (2020) videójáték

Nyár elején szereztem be, és időnként be-be lépve végigkattintgattam Eda történetét. Nagyon kíváncsivá tett a grafika, és nem csalódtam. A játék gyönyörű, a történet is erős, örülök, hogy valakik gyártottak egy ilyen játékot. A dallam nekem sem fog kimenni a fejemből egy ideig. Azért a 8 pont, mert általában 10-15 perc játék után nekem elég volt, és ki is léptem. Tehát ennél tovább így nem tudott beszippantani, ettől függetlenül azért végigjátszottam, és most sikerült elérni a végére. Érdekes koncepció, vagy hát a történet, amire ráépítették a játékot.


Hasonló játékok címkék alapján