Virágoskert (2016)

társasjáték 8 10
Cottage Garden
Játékidő: 45 perc · Játékosok száma: 1–4

A Virágoskert egy tetriszszerű családi társasjáték, mely a gyakorlott játékosok számára is kihívást jelent, de már 5-6 éves kortól is játszható a gyerekeknek szóló szabálymódosításokkal. Játszható egyszemélyes módban, kettesben, illetve három vagy négy fővel is, minden játékosszámnál változik… [tovább]

Videók

Magyar

Képek 2

Kedvencelte 4

Várólistára tette 15

Kívánságlistára tette 12


Kiemelt értékelések

Corpse_Demon 
Virágoskert (2016)

Virágoskert (2016) társasjáték

Ajándékba kerestem egy lapkalepakolgatós, egyedül is játszható, de több fővel is élvezhető játékot, így esett erre a választásom.
Könnyen tanulható és tanítható, viszonylag gyors és cuki játék. A kis macskajelölők és a talicska kifejezetten tetszettek. Nem valami mozgalmas, meg is állapítottuk, hogy nyugdíjas évekre való. Ha nincs más lehetőség, akkor szívesen játszanám, de ebben a kategóriában vannak sokkal jobbak is.
Azoknak ajánlom, akik még most ismerkednek ezzel a mechanikával meg úgy általában a modern játékokkal. Nekik biztosan tetszeni fog.

6 hozzászólás
lilacica 
Virágoskert (2016)

Virágoskert (2016) társasjáték

Jó kis tetrisezős játék, lehet agyalni, hogy lefedjem-e a cserepet/üveget vagy ne. Főleg az utolsó körös csavarral jól keresztbe tud tenni, de valahogy nekem a virágos tematika nem jön át. Egyedül játszva engem sokkal jobban elkapott a flow, mint többen.


Ha tetszett, játssz ezzel is


3

Indián nyár (2017) társasjáték

3 szavazat · Összehasonlítás

1

Spring Meadow (2018) társasjáték

1 szavazat · Összehasonlítás

Hasonló játékok címkék alapján