Little Nightmares II (2021)

videójáték 9
Little Nightmares 2

Fedezd fel a Jelzőtorony baljós titkait a horrortémájú platformkalandban Mono, egy torz és elromlott világban csapdába került fiú szerepében.

Six, az eredeti Little Nightmares esőkabátos hőse is csatlakozik hozzád, és csak te óvhatod meg attól, hogy eltűnjön a semmiben. Ahogy a Mono és… [tovább]

Videók

Képek 3

Hirdetés

Most játszik vele 2

Kedvencelte 1

Várólistára tette 8

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

BeL1eVe 
Little Nightmares II (2021)

Little Nightmares II (2021) videójáték

Fantasztikusan jó folytatás!
Profin megteremtett, groteszk horror világ/hangulat, eszméletlen zene, hangeffektek, rémisztő bossok, több szinten értelmezhető mindfuck történet, tök okosan beleágyazott közelharc. Simán hozta az első színvonalát.
Az egyetlen tüske, amivel a végére se tudtam megbarátkozni, az továbbra is az irányítás, azon belül is a térérzet és a grab. Minden más téren minőségi, feszült creepy élmény, amiben néhány horror filmklasszikus is megidéződik.

Traclon 
Little Nightmares II (2021)

Little Nightmares II (2021) videójáték

Ha valaha egyszer az életben összeírnám a videójátékokban felbukkanó Top10 legfélelmetesebb ellenséget, a spoiler fix, hogy benne lesz az első 3-ban. Szerintem kategóriákkal félelmetesebb, mint akár a spoiler, akár a spoiler, a spoiler nem is beszélve.
A játék hangulata és a végtelenül nyomasztó, kifordult, horrorisztikus világ kidolgozottsága mind látványban, mint a hangeffekteket / aláfestő zenéket tekintve csillagos ötös, a sztori pedig, pláne a végére betett csavarral, egyenesen letaglózó.


Hasonló játékok címkék alapján