Ticket to Ride: 10th Anniversary (2014)

társasjáték 8 1
Játékidő: 45 perc · Játékosok száma: 2–5

A Ticket to Ride: 10th Anniversary egy könnyen tanulható társasjáték, 2 – 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 – 60 perc. A játékot 2014-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb grafika/prezentáció kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek… [tovább]

Várólistára tette 1


Kiemelt értékelések

Laszlo_Molnar 
Ticket to Ride: 10th Anniversary (2014)

Ticket to Ride: 10th Anniversary (2014) társasjáték

Ticket to Ride-ból a később magyarul is megjelent Európa volt meg nekem először, az számít etalonnak számomra, és sokáig nem is akartam megvenni az amerikai térképen játszódó alapjátékot, a számomra kevesebbet mondó városok és az Európa trükkös pluszelemeinek (alagút, komp, állomás) hiánya egyaránt azt mondatta velem, nincs rá szükségem. De aztán jött az évfordulós kiadás, gyönyörű táblával, még gyönyörűbb kocsikkal (semmi nem múlja felül a kilógó zsiráffejes cirkuszi vagonokat), az összes kiegészítő kártya mellékelésével, és kénytelen voltam beszerezni.
Remek kiadás egy Spiel des Jahres-nyertes, sorozatindító játékhoz, minden idők egyik (?) legjobb kezdőknek is ajánlott társasához; talán csak annyit tudok felhozni kritikaként, hogy a kiegészítő lapokhoz tartozó enyhén módosított szabályok nem kaptak helyet a szabályfüzetben; szerencsére ezeket nem volt nehéz az interneten megtalálnom.


Folytatása

Összehasonlítás

Ticket to Ride


Hasonló játékok címkék alapján