Szuper farmer (1943)

társasjáték 7 6
Játékidő: 20 perc · Játékosok száma: 2–4

Szuperfarmer vagy, egyre több a jószágod, szépen nő a hasznod! De vigyázz, minden terved meghiúsulhat, ha nem vagy elég óvatos! A környéken farkasok és rókák garázdálkodnak, és könnyen lecsaphatnak a te állataidra is.

A Szuperfarmer megalkotója a kiváló lengyel matematikus, Karol Borsuk… [tovább]

Képek 2

Szuper farmer (1943)

Más készítők
Granna

Kedvencelte 2

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Morn 
Szuper farmer (1943)

Szuper farmer (1943) társasjáték

Könnyed játéknak tűnt, ami így húsvét táján pont aktuális is. Legalábbis sok-sok nyuszi (igaz, én mindenáron egy bocihoz szerettem volna hozzájutni), aztán még több nyuszi… No de a játékról. Irdatlan nagy a szerencse szerepe, hogy mit dobsz a kockákkal. Nehéz is így előre jutni. Meg gyorsnak is tűnt, de mint utólag megtudtuk, azért, mert rosszul játszottuk a játékot, ha duplában kidobtunk egy állatot (mint én egy lovat), akkor azt megkapta az adott fél, így ő gyorsan le tudta zavarni a játékot. Szerintem enélkül a baki nélkül is a játék hibája ugyanaz maradna, úgyhogy nem sokat veszítettünk vele. Csak a nyulak szaporításával mehet el egy csomó idő, mire egyáltalán hozzájutsz egy másik állathoz – hacsak el nem viszi egy róka vagy egy farkas.
Vannak ennél jobb játékok is, annyira nem ajánlott. Bár hétvégén csapatni fogunk még egy kört, most már rendesen játszva, mert egy ismerősnek is be lett ígérve, hogy meglátjuk, kinek sikerül előbb megunnia a nyúltenyészetet.


Hasonló játékok címkék alapján