Skylands (2018)

társasjáték 8 6
Játékidő: 45 perc · Játékosok száma: 2–4

A Skylands világa széthullott, és már csak repülő szigetrészekből áll. A lakosokra vár az a feladat, hogy a töredékekből felépítsék a Skylands világát.

A játékosok saját szigetvilágukat építik a játékostáblájukon a szigetlapkák lehelyezésével. A szigetlapkákból új erdő-, hegység-,… [tovább]

Videók

magyar

Képek 2

Skylands (2018)

Tervező
Aya
Shun

Kiadó
Queen Games

Illusztrátor
Patricia Limberger

Magyar kiadó
Piatnik

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

Laura_Görög 
Skylands (2018)

Skylands (2018) társasjáték

Egyszerű játék, de van benne agyalnivaló. Lapkalehelyezős, mint a Carcassonne. Az emberek erőforrások benne (fizetőeszköz és energia a pontszerzésre). A grafika, a játék világa magával ragad, gyönyörű fantasy. 30 perc egy játék, ugyanakkor elég sok helyet foglal. Cserébe az asztalkép gyönyörű. Ajánlós.

ncsn87 
Skylands (2018)

Skylands (2018) társasjáték

Hát ez engem annyira meglepett! Nagyon tetszett. ♥ Könnyedebbnek tűnik így kívülről elsőre, hogy olyan szép és ennyi. Pedig nagyon nem az! Gyorsan le lehet játszani egy partit. Van mit agyalni, kombinálni is végig. Izgalmas!
Érdemes egy esélyt adnotok neki. ;)
Ha lesz még a Tescoban akciósan, beszerzem. :D

Criala 
Skylands (2018)

Skylands (2018) társasjáték

Elsőre az Avatar-os grafikája fogott meg benne, a rajzolt figurák nagyon hasonlítanak a na'vik-ra, csak kicsit bénábbak. :D
Ránézésre bonyolultnak és hosszúnak tűnik a sok lapka, meg a táblák miatt, de valójában pofon egyszerű és tényleg lejátszható fél óra alatt, pedig a kipakolásnál nem akartam elhinni. :D
A lapkák segítségével egy szépséges lebegő várost építhetünk magunknak, amibe embereket költöztethetünk – általuk jutunk pontokhoz és újabb lapkákhoz. Nagyon élvezetes, kellemesen elgondolkodtatós játék, és jól működik két fővel. :)

Rendbonto 
Skylands (2018)

Skylands (2018) társasjáték

Ötletes játék, amolyan átdolgozott Carcassonne, de ennek jobban tetszett a hangulata, és az,hogy bevonj az összes játékost a körökben. Jó kis időtöltést biztosít, ha nincs más játék, amivel jó lehet kombózni.


Hasonló játékok címkék alapján