Mr Jack Pocket (2010)

társasjáték 14 2
Játékidő: 15 perc · Játékosok száma: 2

A Mr. Jack Pocket egy könnyen tanulható társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 15 perc. A játékot 2011-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb két személyes játék kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 14 éves kortól ajánljuk… [tovább]

Képek 2

Hirdetés

Kiemelt értékelések

Morn 
Mr Jack Pocket (2010)

Mr Jack Pocket (2010) társasjáték

Csak egy kört játszottam vele, azt is hajnalban úgy, hogy a lámpa fényétől nagyon csillogtak az úttáblák, nagyon zavaró volt. Természetesen ki is kaptam, béna egy nyomozó vagyok.
A sima Mr. Jack-kel (New York verzió) már többször játszottam, nagyon szeretem, bár az ember agya hajlamos kisülésekre, mikor pont a másik szereplő fejével gondolkodsz és kapcsolsz, hogy húha, ezt elrontottam… Ez a pocket verzió azért más taktikát ad, de ez is izgalmas, hogy hogyan kombináld a lépéseidet.
A táblás verzió tetszett eddig a legjobban, úgyhogy inkább maradok ennél. Meg az legalább otthon a polcon csücsül, bármikor elővehetjük.

Laszlo_Molnar 
Mr Jack Pocket (2010)

Mr Jack Pocket (2010) társasjáték

Kis doboz, nagy tartalom: bár lehet, hogy a többi Mr. Jack összetettebb és több lehetőséget kínál, egy ilyen zsebverzióhoz mérten ez a játék nagyon okos, ötletes és jól kitalált macska-egér harc bűnöző és bűnüldözők között.


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján