Marco Polo (2015)

társasjáték 12 6
Játékidő: 100 perc · Játékosok száma: 2–4

A játékosok Marco Polo üzlettársai és útitársai. Utazásukat Velencében kezdik, majd a játék
során saját útvonalakat terveznek. Nagyon fontos megfelelően mérlegelni, hogy mely út vezethet nagyobb sikerhez. Amellett, hogy a játékosok utazásaik tervezésekor újra és újra stratégiai döntések… [tovább]

Videók

Magyar

Képek 1

Marco Polo (2015)

Tervező
Daniele Tascini
Simone Luciani

Illusztrátor
Dennis Lohausen

Magyar kiadó
Piatnik

Kedvencelte 2

Várólistára tette 10

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

ncsn87 
Marco Polo (2015)

Marco Polo (2015) társasjáték

Nagyon szuper stratégiai társasjáték. Hiába stratégiai, van szerepe a szerencsének is, de ezt sok minden mással kompenzálható, főleg a karakterekkel. Alap eleme a munkáslehelyezés, a munkásokat a kockák testesítik meg. Szerintem nagyon hangulatos játék, mindig szívesen játszunk vele.

Morn 
Marco Polo (2015)

Marco Polo (2015) társasjáték

Igazi szemet gyönyörködtető játék. A szerencsének ugyan van szerepe a kockák által, de még így is sokat kell törpölnöd, hogy mit is csinálj. Sok mindenre kell, lehet koncentrálni, és nem lehet mindent megvalósítani, amiért győzelmi ponttal jutalmazhatnak. Sajnos én is eléggé elszúrtam ezt a játékot, nagyon sereghajtó voltam, le is zsibbasztott. Mindenesetre szívesen kipróbálnám újra.

5 hozzászólás
Diosz 
Marco Polo (2015)

Marco Polo (2015) társasjáték

Ma ismerkedtem meg vele, nagyon bejött. Hárman is teljesen élvezhető. Tetszett hogy szép a tábla, a kockák is klassz színeket kaptak. A kockák miatt van szerepe a szerencsének de épp emiatt szerintem nem lehet megunni, hisz számtalan lehetőség rejlik benne. Egész hamar megtanulható.


Hasonló játékok címkék alapján