Kutyapark (2022)

társasjáték 10 5
Dog Park
Játékidő: 60 perc · Játékosok száma: 1–4

Nagy séták, boldog kutyusok!
A Kutyapark könnyed családi társasjáték, több mint 160 egyedi kutyával. A játékosok különböző igényű ebeket gyűjtenek, hogy azokat megsétáltatva különféle élményekkel gazdagodjanak.
(Forrás: gemklub.hu)

Képek 12

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

ncsn87 
Kutyapark (2022)

Kutyapark (2022) társasjáték

Jó kis családi, középnehéz játék. A Fesztáv és a Parks szerelemgyereke a mechanikák miatt.
Megdolgoztatja az agyadat, de olyan kényelmes szinten. Kutyukat szerzel és mindegyiket próbálod elvinni sétálni, hiszen attól boldogok. Ezek után meg te is kapsz jó dolgokat.
Szerintem harmonikus társas, kikapcsol. A konfrontáció kicsi. A rajzolt grafika szép (egy-kettő volt csak csúnyácskább). Egyedi minden fa alkatrész, bábú. Az insert tökély, mindennek megvan a maga helye. A set up is gyors emiatt. Minőségi és jó társas.
Nekem nagyon tetszett. Az ára ugyan kicsit borsos.

piciszusz 
Kutyapark (2022)

Kutyapark (2022) társasjáték

Ani szülinapjára kapta, két játékot nyomtunk le vele múlt héten azt hiszem. Nekem annyira nem jött be, de maga a játékmenet egyszerű, könnyen tanulható, minden kártyán fun fact az adott kutya fajtáról, de a képek szerintem nem a legszebbek. Gyűjtöd a kutyusokat, megsétáltatod őket, 4 forduló és a végén pontozunk, kb ennyi a játék. Könnyed családi játék.

Dénes_Gabriella 
Kutyapark (2022)

Kutyapark (2022) társasjáték

Ez egy nagyon aranyos, kedves játék, egyszerű, szerethető. Emlékeztet a Fesztávra, de kellőképpen kutyás tematikájú. Nem top játék (azaz nem kapott tőlem tízest), de érdemes vele játszani.
Ami engem zavar benne, hogy nagyon bekorlátoz, mostanság valahogy nem élvezem annyira az „x kör és vége” játékokat, miközben rengeteg lehetőség lehetne még a játékban. Jó, tudom, ez a lényege, hogy x kör alatt megszedje magát az ember…


Hasonló játékok címkék alapján