Kódfejtő (2018)

társasjáték 12 6
Decrypto
Játékidő: 15 perc · Játékosok száma: 3–8

Ajjaj, igaz, ha kalapot mondok, a csapatom biztos tudni fogja, hogy a szombréróra utaltam, de az előző körökben volt már Mexikó és napernyő is, lehet, hogy a másik csapat rájön, hogy ez a hármas kulcsszó…
A Kódfejtő egy asszociációs partijáték, amelyben két csapatvezető küld a saját… [tovább]

Videók

magyar

Képek 1

Hirdetés

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 8


Kiemelt értékelések

ChEebor 
Kódfejtő (2018)

Kódfejtő (2018) társasjáték

Fedőnevekre emlékeztető, de nagyon más játék. Az elején eléggé megizzadtunk, mire sikerült rájönnünk, hogy pontosan mit akar tőlünk, de utána kiderült, hogy nagyon szórakoztató asszociációs alkotás ez is. Alighanem lesz még játék vele.

Laura_Görög 
Kódfejtő (2018)

Kódfejtő (2018) társasjáték

Agyalós játék. Nagyon hasonlít a fedőnevekhez, de természetesen nem ugyanaz az élmény. Tetszik, játszanék még vele.

ncsn87 
Kódfejtő (2018)

Kódfejtő (2018) társasjáték

Engem mindig lenyűgöz, milyen zseniálisan van megalkotva, agyégető a legjobb fajtából. Nekem most ez a kedvenc partijátékom. A Fedőnevekhez tudnám a legjobban hasonlítani, csak azon is csavar egyet. Akik nem kedvelik a partijátékokat, azokat is meg tudja fogni.

Morn 
Kódfejtő (2018)

Kódfejtő (2018) társasjáték

Társas ünnepen játszottunk a felnagyított verzióval, és mit ne mondjak, nem volt könnyű! Néha az ember olyan hülye dolgokra asszociál, hogy az valami hihetetlen. No meg az elején nem esett le teljesen nekünk, hogy mit is kell csinálni, úgyhogy túl egyértelmű szavakat adtunk meg, később persze módosítottunk ezen is. Meg hátránya, ha olyan kártya jön fel folyamatosan, amivel nem tudsz hozzátenni egy vagy max két szónál többet valamelyik kódhoz, míg a többinél meg csak sorakoznak a kifejezések. Ez nehezíti a másik csapat feladatát.
Jó féle, szívesen játszanék még vele.


Hasonló játékok címkék alapján