Unlock 2: Rejtélyes kalandok (2019)

társasjáték 10 6
Unlock 2
Játékidő: 60 perc · Játékosok száma: 1–6

Három szabadulószobás kaland – jussatok ki egy elátkozott házból, egy tengeralattjáróból és találjátok meg a kalózok kincsét! Az Unlock 2 – Rejtélyes kalandok különleges, a szabadulószobák ihlette társasjáték, amelyben három önálló történet található. A játékosoknak együtt kell megoldaniuk a… [tovább]

Unlock 2: Rejtélyes kalandok (2019)

Kedvencelte 3

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

Bet 
Unlock 2: Rejtélyes kalandok (2019)

Unlock 2: Rejtélyes kalandok (2019) társasjáték

Az Unlock 8 (Mythic) volt az első, amit kipróbáltam, az erős kihívás volt, olyan megoldásokkal, amikre álmomban se gondoltam volna. Az után az Unlock 2 igazi felüdülés volt, hosszra, feladatszámban, összetettségben teljesen korrekt, ajánlom bárkinek! Elvileg időre megy az egész, de ki lehet kapcsolni az időzítőt, ha nem szeretnéd, hogy nyomasszon, ilyenkor nincs időfaktor. Én speciel utálom, ha sürgetnek. Viszont a zenét jó bekapcsolni, az mindig növeli az élményt.

Laszlo_Molnar 
Unlock 2: Rejtélyes kalandok (2019)

Unlock 2: Rejtélyes kalandok (2019) társasjáték

Ha csak egy szabadulószobás játékot veszel meg, ez legyen az (vagy az elődje). Részben mert ez rögtön három, másrészt pedig mert felépítésének köszönhetően tényleg a lehető legjobban adja vissza a szabadulószobák élményét.
Kis mínusz a nemós küldetés kapcsán, hogy a szabadulószobás témához nagyon nem jön jól a kaland, játék, kockázatos hozzáállás, az előbbiben ugyanis alapszabály, hogy mindent nagyon meg kell vizsgálnod, utóbbiban meg ha rossz dolgot vizsgálsz meg, máris értékes perceket bukhatsz.

mvancsika 
Unlock 2: Rejtélyes kalandok (2019)

Unlock 2: Rejtélyes kalandok (2019) társasjáték

Nem bírtam ki, hogy a megérkezése napján végig ne játsszam mindhárom kalandot, így gyorsan eladósorba került. Ezek után meg kell vennem a többi részt is. :)
Fentiekből nyilván látszik, hogy nagyon tetszett a játék. Szuper jó, hogy van egy rövid bevezető kaland, így az embernek van ideje megismerkedni az alkalmazással, és ráérezni a játék hangulatára. Engem nagyon hamar beszippantott, és gyorsan azon kaptam magam, hogy már a következő kaland részese vagyok. Én időzítővel játszottam, így még izgalmasabb volt. Végigjátszás után a harmadik történet lett a kedvencem, de így utólag már mindegyik egyformán tetszik.
A végére egy kis negatívum: nagyon nem szeretem, hogy büntet a játék bizonyos esetekben.


Folytatása

Unlock!: Különös kalandok (2020) társasjáték

Összehasonlítás

Unlock!


Hasonló játékok címkék alapján