Kent-kupé

társasjáték 4
Játékosok száma: 4

A kent-kupé egy egyszerű, pörgős kártyajáték, akár másodpercek alatt lehet benne győzni. Elsősorban a gyorsaság, a szerencse, és a jó mimika/kommunikáció szükséges hozzá. A kent-kupét 4 ember játszhatja 32 lapos magyar vagy 52 lapos francia kártyával. A játék során 2-2 személy egymással csapatot… [tovább]

Kedvencelte 4


Kiemelt értékelések

Imma 

Kent-kupé társasjáték

Maga a boldogság, mikor sikerül összeszervezni 3 embert, aki hajlandó velem játszani. Én imádom, szerintem nagyon szórakoztató, mégis úgy vettem észre, hogy kevesen osztják a lelkesedésemet.
(Sértődősöknek nem ajánlom, kell hozzá egy jó adag humorérzék, hogy nevetni tudjunk, amikor már vörösre vakartuk a nyakunkat, mert az volt a megbeszélt jel, a társunk pedig egyáltalán nem veszi a lapot – az ellenfél viszont igen :) )

3 hozzászólás
Aprile 

Kent-kupé társasjáték

Egyszerűen imádtam kiskoromban! Mindig a Balatonon játszottuk a barátainkkal, és annyira jó volt, hogy a fenét sem érdekelte sem a Balcsi, sem az ebéd, sem a vacsora, sem a forró nyár, sem semmi más.:) Annyira jó volt, ahogy azon ügyeskedtünk, hogy meglegyenek a lapjaink minél előbb úgy, hogy az frankó legyen a párunknak, de ne legyen túl evidens az ellenfeleinknek, és persze, hogy az első gyanús blikkre lefüleljük, akit le kell.:) Ah, az emléke is bizserget a játéknak. Jaj, hogy én mennyiszer mondtam szorult helyzetben, hogy „feljövünk, mint a talajvíz!” Megunhatatlan.


Hasonló játékok címkék alapján