Kena: Bridge of Spirits (2021)

videójáték 15

A Kena: Bridge of Spirits-ben vesd magad bele egy magával ragadó kalandba, egyedi társmechanikával és izgalmas harcrendszerrel. Merülj el egy történetvezérelt akció-kaland környezetben, egy elbűvölő, felfedezésekben és gyors tempójú harcban bővelkedő világban. Légy te Kena a fiatal… [tovább]

Videók

angol · angol

Képek 8

SzereplőSzinkronhang
KenaDewa Ayu Dewi Larassanti
SaiyaSam Cavallaro
BeniJoshua Martin Vincent
ToshiMasashi Odate
ZajuroVlasta Vrana
TaroTod Fennell
RusuAlan Adelberg
HanaGita Miller
AdiraAmber Goldfarb
fiatal KenaCharlie Cavallaro

Most játszik vele 7

Kedvencelte 8

Várólistára tette 21

Kívánságlistára tette 13


Kiemelt értékelések

and_rea 
Kena: Bridge of Spirits (2021)

Kena: Bridge of Spirits (2021) videójáték

Imádtam, nagyon cukor!
A világ meseszép!
Mikor vége lett, még maradtam sétálgatni, nézelődni, gyűjtögetni..
Viszont a történetet kevésnek éreztem, nem kidolgozottnak, nem is tudtam Kena-val a végére sem azonosulni azon kívül, hogy kedves lány, és spirituális, és cuki bolyhos segítői vannak.

2 hozzászólás
Rémálom 
Kena: Bridge of Spirits (2021)

Kena: Bridge of Spirits (2021) videójáték

Pro:
● Valljuk be, ezt sokan azért tettük várólistára, mert meseszép! Én is ezért figyeltem fel erre a kis indie játékra. És ezt hozza is, szemet gyönyörködtető tájak és animációk várnak ránk, valami eszméletlen hangulatos zenével.
● A harc rendszer marha komplex és szórakoztató. Nem gondoltam volna, hogy ez egy Disney Dark Souls (ahogy Redditen hívják), így kicsit meglepetésként ért, milyen nehéz is ez a játék. Mondanám, hogy nem frusztráló (mert javarészt nem is az, tényleg meg lehet csinálni), de hogy NINCS HEAL??? Jó, van, de energiaméterhez kötött, ja és a legerősebb bossnál is csak kettő, ami nem is teljes életre healel. Tessék megtanulni jól játszani. T_T (Álmatlan éjszakát okozott az utolsó két boss.)
● A platformerkedés és a puzzle-ok is rendesen nehezek és nagyon kreatívak.
● A rot szellemecskék cukik!
● A melléktartalom, a felfedezés főleg a kis városkában tök kellemes. Semmi nem tűnik erőltetettnek és bár nem 100%-oztam, a különböző kihívások szórakoztatóak. (Amikor nem a hajamat téptem. :D)

Kontra:
● Van 1-2 grafikai bug a kis szellemekkel, amitől akár enyhén érzelmesebb pillanat is vicces lett. De amúgy meglehetősen kevés bug van.
● Ha már nincs heal és marha nehéz parry-zni jó lenne, ha nem lenne ekkora elcsúsztatás a heal gomb megnyomása és a heal között.
● A történet nem valami koherens, úgy érződik, mintha a közepéről valami ki lett volna vágva. Ugyan szól valamiről, és a csodás animáció és az érzelmes zene aláfesti a keserédes hangulatot, de mégis ebből annyival többet ki lehetett volna hozni. Kena gyakorlatilag csak egy üres papírlap figura. (Értem én, ez nem mindenkinek kell játékban, de én egy átlagos akció-kalandtól el szoktam várni.)

Játékidő: 15,5 óra

MewIchigo_Fan_Daniel 
Kena: Bridge of Spirits (2021)

Kena: Bridge of Spirits (2021) videójáték

Nem mondom, hogy nagy kedvencem lett ez a játék, de előkelő helyen van azon játékok között, amik értékessé váltak számomra.
A fejlesztők baromi sokat beleadtak a játékba. Már maga ez a misztikus környezet az enyhen japános beütéssel odavágott a lélek-segítős alapsztorinak. Plusz az érzelmes sztoriszálak is rátesznek egy lapáttal, hogy úgy érezze magát az ember, mintha egy animációs filmet nézne.
De, hogy egy ilyen játék ennyire gyönyörű legyen… hú. Komolyan a Pixar jelenlegi stílusára hajaz az egész és ez egy nagyon jó pont a játéknak.
A zenék is elképesztően jók és minden jelenethez, minden játékrészhez tökéletesen illenek.
A játékmenet kicsit egyhangú lett a végére, plusz normál módban is itt-ott nehéz volt. Főleg a főbossnál. Szinte kiszámíthatatlan volt, hogy hogyan is kéne harcoljunk és egy ilyen gyors játékmemetnél ez kicsit -nagyon- kellemetlen. Kicsit ez elvett az összesített értékelésemből.
De mindent összevetve csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy legalább egyszer tapasztalja meg ezt a remekművet.

piciszusz 
Kena: Bridge of Spirits (2021)

Kena: Bridge of Spirits (2021) videójáték

Kb 2 órát játszottam vele. Nagyon szép maga a játék, jópofák a kis makik amiket gyűjtögetni kell, gondolom a sztori is érdekes lesz a végére, de valahogy beleuntam útközben.


Hasonló játékok címkék alapján