Kena: Bridge of Spirits (2021)

videójáték 8

A Kena: Bridge of Spirits-ben vesd magad bele egy magával ragadó kalandba, egyedi társmechanikával és izgalmas harcrendszerrel. Merülj el egy történetvezérelt akció-kaland környezetben, egy elbűvölő, felfedezésekben és gyors tempójú harcban bővelkedő világban. Légy te Kena a fiatal… [tovább]

Videók

angol · angol

Képek 8

SzereplőSzinkronhang
KenaDewa Ayu Dewi Larassanti
SaiyaSam Cavallaro
BeniJoshua Martin Vincent
ToshiMasashi Odate
ZajuroVlasta Vrana
TaroTod Fennell
RusuAlan Adelberg
HanaGita Miller
AdiraAmber Goldfarb
fiatal KenaCharlie Cavallaro

Most játszik vele 8

Kedvencelte 7

Várólistára tette 18

Kívánságlistára tette 12


Kiemelt értékelések

and_rea 
Kena: Bridge of Spirits (2021)

Kena: Bridge of Spirits (2021) videójáték

Imádtam, nagyon cukor!
A világ meseszép!
Mikor vége lett, még maradtam sétálgatni, nézelődni, gyűjtögetni..
Viszont a történetet kevésnek éreztem, nem kidolgozottnak, nem is tudtam Kena-val a végére sem azonosulni azon kívül, hogy kedves lány, és spirituális, és cuki bolyhos segítői vannak.

2 hozzászólás
Rémálom 
Kena: Bridge of Spirits (2021)

Kena: Bridge of Spirits (2021) videójáték

Pro:
● Valljuk be, ezt sokan azért tettük várólistára, mert meseszép! Én is ezért figyeltem fel erre a kis indie játékra. És ezt hozza is, szemet gyönyörködtető tájak és animációk várnak ránk, valami eszméletlen hangulatos zenével.
● A harc rendszer marha komplex és szórakoztató. Nem gondoltam volna, hogy ez egy Disney Dark Souls (ahogy Redditen hívják), így kicsit meglepetésként ért, milyen nehéz is ez a játék. Mondanám, hogy nem frusztráló (mert javarészt nem is az, tényleg meg lehet csinálni), de hogy NINCS HEAL??? Jó, van, de energiaméterhez kötött, ja és a legerősebb bossnál is csak kettő, ami nem is teljes életre healel. Tessék megtanulni jól játszani. T_T (Álmatlan éjszakát okozott az utolsó két boss.)
● A platformerkedés és a puzzle-ok is rendesen nehezek és nagyon kreatívak.
● A rot szellemecskék cukik!
● A melléktartalom, a felfedezés főleg a kis városkában tök kellemes. Semmi nem tűnik erőltetettnek és bár nem 100%-oztam, a különböző kihívások szórakoztatóak. (Amikor nem a hajamat téptem. :D)

Kontra:
● Van 1-2 grafikai bug a kis szellemekkel, amitől akár enyhén érzelmesebb pillanat is vicces lett. De amúgy meglehetősen kevés bug van.
● Ha már nincs heal és marha nehéz parry-zni jó lenne, ha nem lenne ekkora elcsúsztatás a heal gomb megnyomása és a heal között.
● A történet nem valami koherens, úgy érződik, mintha a közepéről valami ki lett volna vágva. Ugyan szól valamiről, és a csodás animáció és az érzelmes zene aláfesti a keserédes hangulatot, de mégis ebből annyival többet ki lehetett volna hozni. Kena gyakorlatilag csak egy üres papírlap figura. (Értem én, ez nem mindenkinek kell játékban, de én egy átlagos akció-kalandtól el szoktam várni.)

Játékidő: 15,5 óra

piciszusz 
Kena: Bridge of Spirits (2021)

Kena: Bridge of Spirits (2021) videójáték

Kb 2 órát játszottam vele. Nagyon szép maga a játék, jópofák a kis makik amiket gyűjtögetni kell, gondolom a sztori is érdekes lesz a végére, de valahogy beleuntam útközben.


Hasonló játékok címkék alapján