Irány a dicsőség! (2020)

társasjáték 10 6
Tales of Glory
Játékidő: 45 perc · Játékosok száma: 2–5

Kaland és dicsőség – csak egy karnyújtásnyira! Lépj a dicsőség útjára: válassz magadnak egy küldetést, ami az adottságaidhoz legjobban illik, és ami a szíved szerinti jutalmat ígéri. Ha elég pénzt és varázsitalt gyűjtesz össze, fejlesztheted a harci készségedet és varázstudományodat, hogy még… [tovább]

Videók

magyar
magyar
magyar
magyar
magyar

Képek 4

Irány a dicsőség! (2020)

Tervező
Romain Chastan

Kiadó
Ankama

Illusztrátor
Miguel Coimbra

Magyar kiadó
Gémklub

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

ncsn87 
Irány a dicsőség! (2020)

Irány a dicsőség! (2020) társasjáték

Szerintem nagyon rendben van. Egy szuper családi játék. Imádom a grafikáját, az insert maga a tökély, jó a játék mechanika, a fantasy világ. Kényelmesen belefér 45 percbe. Bármikor szívesen játszanék vele.

Molymacska 
Irány a dicsőség! (2020)

Irány a dicsőség! (2020) társasjáték

Teljesen véletlenül próbáltam ki, és nagyon izgalmas volt találkozni a játékkal.
A játék lényege, hogy licitálunk lapkákra, majd azt beépítjük a saját biradolmunkba, ami miatt kapunk erőforrásokat és/vagy győzelmi pontokat. Ám ha két egymás mellé passzoló lapkákat lerakunk, akkor kaphatunk egy kulcsot, amivel kinyithatjuk a ládánkat, és aminek hatására újabb jutalomhoz juthatunk.
Igazából nagyon laza volt számomra a játék, és akkor nem ismertem ki igazán, amikor játszottam vele. Kellemes hangulatú volt, pörgős, nem nyúlt hosszúra, és kellemesen taktikus volt: nem bonyolult, és nagyon alacsony a kezdő küszöb is, ellenben van benne mélység, vannak benne taktikai lehetőségek. Nem csak a lapkák megszerzésénél, de a kulcsok gyűjtésénél is például.
Nagyon szabad, és nagyon könnyed játék, amihez máskor is szívesen leülnék. Ami negatívum, hogy nyilván ketten nem nagyon játszható, és igazán csak nagyobb társaságban bontja ki szárnyait, ettől függetlenül egy nagyon jó kis játék.


Hasonló játékok címkék alapján