Fröccs (2020)

társasjáték 16 21
Játékidő: 30 perc · Játékosok száma: 2–6

Keverj egy jó fröccsöt, csak a többiek bele ne kavarjanak!

Ebben a könnyed és frissítő kártyajátékban a kocsmahősök szerepébe bújva próbáljátok a legjobb fröccsöket kikeverni és eladni. Eközben pedig igyekeztek a többi játékos dolgát megnehezíteni… Alkudozás és egyezkedés szövi át ezt a… [tovább]

Videók

magyar
magyar
magyar
magyar
magyar

Képek 4

Hirdetés

Kedvencelte 3

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 13


Kiemelt értékelések

dorkabuba 
Fröccs (2020)

Fröccs (2020) társasjáték

Az ötlet nagyon jó szerintem, bár én nem vagyok jó a dumáljunk rá/ki valamiből másokat dolgokban. Valószínűleg nem 2-en a legjobb játszani, több játékossal még nem sikerült kipróbálnom. Kedvenc nem lett, de rosszat sem tudok róla mondani. :)

hemynight 
Fröccs (2020)

Fröccs (2020) társasjáték

Nem rossz partijáték, de nekem valahogy mégsem adja azt az élvezetet, mint más hasonló társasjátékok.
Lehet benne szívatni egymást, a játék maga is szép meg igényes kivitelezésű, nekem mégis valahogy olyan vérszegény. Viszonylag lassú, kicsit monoton is. De lehet, hogy csak velem van a baj, mert a társaságban egyébként eléggé szeretik.

Molymacska 
Fröccs (2020)

Fröccs (2020) társasjáték

Többször is játszottunk vele, és mindig megvolt az a magyaros, kicsit vidékies, nagyon alkoholista érzés, amivel jó volt pakolgatni a lapokat. Kicsit olyan, mint amikor klasszikusabb kártyajátékot játszik az ember, csak mégis van témája, és mégse ugyanazt játssza az ember, mint eddig.
A játék lényege, hogy kocsmárosok vagyunk, és fröccsöt készítünk.A kezünkben lévő lapokból tudunk bort és vizet kijátszani, de akár szivatós kártyákat is. Míg poharat a megkeresett fillérjeinkből tudunk venni.
Ami nekem tetszik benne, hogy egy nagyon dinamikus kártyajátékról van szó, amiben kicsit szivatjuk a másikat, de közben mégis a lényege az, hogy fröccsöt készítünk. Nagyon tetszett benne, hogy gyors, haladós érzésem van, és az is, hogy igazából úgyis tudok valamit csinálni, úgyis lesz legalább egy fröccsöm, úgyis ér pozitív hatás a szivatások mellett.
Külön kiemelném, hogy mennyire tetszenek a játékosképességek: egyrészt mindegyik nagyon praktikus, másrészről szerintem a szerzői zsenialitás, hogy milyen klassz szöveg kerültek oda. Mindegyik karakter neve is hihetetlen poénos (Sarki Jézus azóta is mémforrás a társaságunkban), és nagyon szimpatikus, hogy ezzel is a játék elvisz minket egy proli, kilencvenes évek időszakába, ahol tényleg átjár mindent az alkohol gőze (meg egy kicsit a mosogatóléé is)
A kártyák rajzolása is jó, hozza a hangulatot, mégis modern hatást kelt, én szerettem ezt a stílust.
Alapvetően nagyon szeretem ezt a játékot, bár tény, hogy ketten nem olyan jó, és hogy ez igazi partijáték. Jó játszani, elővenni, nevetni egy kicsit. Szóval jó Fröccsözni!


Hasonló játékok címkék alapján