Fallout 3 (2008)

videojáték 18 25

A Fallout 3 a nagy sikerű Fallout széria harmadik része, mely az elődöktől eltérően nem izometrikus 2D, hanem FPS/TPS 3D megjelenítést használ és nem a Black Isle hanem a Bethesda készítette. A cselekmény szorosan nem kötődik az eredeti játékokéhoz, hiszen az Egyesült Államok másik, keleti… [tovább]

Fallout 3: Game of the Year Edition

Gyűjteményes kiadás: alapjáték és DLC-k

2009

Videók

angol
Fallout 3 (2008)

Fejlesztő
Bethesda Game Studios

Más készítők
Bethesda Softworks

Platformok
Windows

Most játszik vele 1

Kedvencelte 14

Várólistára tette 8

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

Aeidail 
Fallout 3 (2008)

Fallout 3 (2008) videojáték

Teljesen kész vagyok ettől a játéktól. Nekem ez az első Fallout játékom, így itt ismerhettem meg az univerzumot. Alapvetően nem szeretem az elsőnézetes játékokat, meg az olyanokat, amikben célozni kell (borzasztóan béna vagyok :D), de ez az első pillanatban beszippantott.
A főszálat annyira nem szoktam játszani, bár szerintem azzal sincs semmi gond, most viszem végig harmadjára. Inkább a világot fedezgetem, ámulok a mellékszereplőkön, a kis sztorikon, hangulatmorzsákon. Megyek a pusztaságban, közben a Galaxy News Radion hallgatom ezt a fantasztikus zeneválogatást, amitől ráz a hideg. Brrr… Ja, és minél hamarabb próbálom megszerezni a golyószórót és a mesterlövész puskát. :D

Victorious 
Fallout 3 (2008)

Fallout 3 (2008) videojáték

Igazából még vissza van pár mellékküldetés de a főbb dolgokat megcsináltam.
Nem volt rossz,de azért nekem a 4 jobban tetszett.
A futásnak nevezett gyorsabb gyaloglás viszont kikészített.

Master_Miller 
Fallout 3 (2008)

Fallout 3 (2008) videojáték

Bár a klasszikus első és második rész gyermekkorom meghatározó címei voltak (hála a PC gurunak, ahol ingyenjáték volt. vagy a Gamestar? Na, erre már nem emlékszem), mégsem éreztem szentségtörésnek a 3. részt.

Imádtam a történetet, a világot, a játékmenetet. Olyan szinten beszippantott, hogy arra nincsenek szavak. Minden egyes küldetést megcsináltam, mindent felfedeztem, az összes DLC-vel együtt, száz óránál többet is beleöltem. Imádtam!


Hasonló játékok címkék alapján