Everdell – Gyöngypatak (2023)

társasjáték 13 2
Everdell: Pearlbrook
Játékidő: 60 perc · Játékosok száma: 1–4

Fedezd fel Pearlbrook víz alatti társadalmát ebben az új Everdell kiegészítőben! Az új folyótáblára békaköveteket küldhetünk, hogy egy új nyersanyagot gyűjtsenek be számunkra: gyöngyöket! Emellett pedig új vízilények és épületek is várják, hogy városod hírét és fényességét emelhessék!

Everdell: Pearlbrook - Gyűjtői kiadás2019

Videók

Képek 5

Hirdetés

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

ncsn87 
Everdell – Gyöngypatak (2023)

Everdell – Gyöngypatak (2023) társasjáték

Már nagyon vártam ezt és az Újliget kiegészítőt, de csak most tudtunk a barátnőmmel végre kipróbálni. Külön-külön teszteltük őket, hogy jobban lássuk, melyik milyen.
Nekem ebben a kiegben már az csalódás volt a kibontáskor sajnos, hogy a doboz szinte üres, alig kapunk valamit nem kevés pénzért. Nyitva táblák nincsenek, a csodák igazából csak lapkák, pedig csak egy kis láb kellett volna, hogy legalább álljanak. Szóval csalódott vagyok alapvetően. :/
A játék maga se ad olyan sokat a játékhoz, egy pici plusz, lehetőség. A dísztárgykártyák azok, amik tényleg tetszettek, plusz pontszerzési lehetőséget adnak, ha valaki kijátssza őket, de nem kötelező. Ja és a gyöngyök is szépségesek a cuki grafika mellett, ami sohase csalódás ebben a társasban.
A többi kiegészítőben ugyanennyiért sokkal több mindent kapunk. Szóval sajnos én azt tudom mondani, hogy max. a nagy fanoknak éri meg megvenni. Talán.

Imma 
Everdell – Gyöngypatak (2023)

Everdell – Gyöngypatak (2023) társasjáték

Alapvetően elégedett vagyok vele. Picit zavaró, hogy nem jelent meg magyarul, de amint az ember megszokja az új kártyákat, ezzel nincsen gond. A vidrák baromi édesek, és a gyöngyök is nagyon gusztusos kis nyersanyagok. Szívesen játszom majd még vele.

Egy évvel később:
Most került elő újra. Még mindig cuki és hangulatos, de még mindig zavar, hogy ez angol, az alapjátékunk meg magyar. Kevés szerep jut a folyós helyszíneknek, eleve max. négyszer tudsz bármit is csinálni ott. A kincsek tetszenek viszont, meg a kalóz kártya is jópofa.

6 hozzászólás

Hasonló játékok címkék alapján