Dredge (2023)

videójáték 12 3

A Dredge egy egyjátékos horgászkaland baljós, gonosz titkokkal. Add el a fogásodat, fejleszd a hajódat, és kutass a mélyben rég eltemetett misztikum után. Fedezz fel egy titokzatos szigetvilágot, hogy ráébredj, miért jobb, ha néhány dolog örökre feledésbe merül.

(forrás: pcguru.hu)

Videók

Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

Evione 
Dredge (2023)

Dredge (2023) videójáték

Amikor múlt hétvégén először elindítottam ezt a játékot, nem gondoltam volna, hogy ennyire beszippant majd. Pedig a Dredge egy kis indie gyöngyszem.
A játék amúgy pofonegyszerű, egy kis hajót irányítunk, halászgatunk, fejlesztjük a hajónkat és próbálunk nem áldozatul esni az éjszaka rémeinek. A sztorija is érdekes, nem mellesleg nagyban merített a Cthulhu-mítoszból így kifejezetten creepy a játék atmoszférája.
Csupa jót tudok csak elmondani a Dredge-ről, mint említettem egy igazi gyönygszem, amivel megéri játszani.

virgil 
Dredge (2023)

Dredge (2023) videójáték

Egyszerűen nincs mélysége, unalmas, generikus történet, ami csak alibinek érződött a horgászás szimuláció köré, ami nélkül nem merték volna piacra dobni a terméket (mert ez termék sajnos, nem művészeti alkotás, hiába indie), pedig ha nem akart volna többnek látszódni, mint ami, valószínűleg nekem is jobban tetszett volna. A szereplőknek személyisége nincs, megborzongatni szintén képtelen a játék, ellenben grindolás, az van bőven. Az a fajta játék, aminél amikor legördült a credits, semmit nem éreztem az elvesztegetett idő és pénz bosszúságán kívül, annyira nem volt jelentősége semminek a játékban.

Jeannie 
Dredge (2023)

Dredge (2023) videójáték

Jó hangulatú, szép képi világú, egyszerű történetű, halászós, kis térképen ide-oda hajózós játék. Az összes mellékküldetéssel, minden fejlesztést kikutatva, 25 óra. Tisztességesen összerakott játék, egyértelműek a küldetések, jutalmazó a játékmenet, rengeteg féle a hal.


Hasonló játékok címkék alapján