Don't Starve Together (2016)

videójáték 12 30

Videók

Kapcsolódó zónák

Don't Starve

16 tag · 5 karc · Utolsó karc: 2021. március 18., 16:51 · Bővebben


Most játszik vele 19

Kedvencelte 20

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Csibike 
Don't Starve Together (2016)

Don't Starve Together (2016) videójáték

Az ember elsőre ránéz a játékra, és nagy eséllyel gondolja azt, hogy ez nem neki való. Én is így voltam vele. A grafika egyszerű, még csak nem is 3D-s, maga a játék néha rendkívül frusztráló tud lenni, plusz folyamatosan újra kell kezdeni (főleg eleinte), mert mindig van valami apróság, amire nem gondolunk, és ami végül megöl. Szóval előre sejtettem, hogy ez nem az én játékom lesz, de mivel több ismerősöm is érdeklődött iránta, így úgy gondoltuk, hogy azért kipróbáljuk együtt. És mennyire jól tettük!
Idgesítő? De még mennyire. Nehéz? Az nem kifejezés. Meghalunk? Állandóan :D Újrakezdjük? IGEN.
Magam sem gondoltam volna, de a maga frusztráló módján rendkívül szórakoztató játék, ami teljesen leköti az embert. Különösen csapatban jobb játszani, szerintem egyszerűbb is, mert tanultok egymástól, plusz be tudjátok osztani a feladatokat. És hiába kezdtük már újra rengetegszer, még mindig nem unalmas, mert a random pálya, a frissítések, meg úgy az egész játék mindig rejteget valamiféle újdonságot, amivel addig még nem találkozott az ember, így tulajdonképpen nem válik unalmassá.
Egy szóval nálam egyik kedvenc, aki teheti, annak bátran ajánlom a megvételét! :)
És ha valaki esetleg játékostársat keresne, akkor írjon rám priviben nyugodtan :) Nem vagyok profi, de szívesen játszom másokkal ^^


Hasonló játékok címkék alapján