Can't Stop (1980)

társasjáték 7
Játékidő: 30 perc · Játékosok száma: 2–4
Can't Stop (1980)

Tervező
Sid Sackson

Kedvencelte 1


Kiemelt értékelések

Vanessa_Ternyik 
Can't Stop (1980)

Can't Stop (1980) társasjáték

Egyszerű kockadobálós játék, ami viszont nehezebbé fordul amikor döntesz, hogy megállsz vagy mersz még egyet dobni hisz csal azzal a 3 koronggal léphetsz amit már feltettél valamelyik számhoz. Az nyer aki leghamarabb felér 3 csúcson. Ezt is Bga-n játszom , bár már nyomtattam egy ilyen lapot így itthon is ki lehet próbálni. Jó kis szerencsejáték. :D

ncsn87 
Can't Stop (1980)

Can't Stop (1980) társasjáték

Jópofa, vicces filler. Teljes mértékben sikerre dobás hatalmas szerencsefaktorral. Aki kedveli az ilyet, annak jó kikapcsolódás. Nekem bejön az ilyen, jókat nevetek közben. Érdemes néha inkább megállni és nem feszíteni a húrt, de néha meg kockáztatni kell, mert az adja az izgalmat.
Én bármikor szívesen játszom vele lazításképp. El is gondolkodtam rajta, hogy beszerzem itthonra is.

nymeria 
Can't Stop (1980)

Can't Stop (1980) társasjáték

Vérbeli push your luck. A nyilvánvaló szerencsefaktor mellett fontos döntés nemcsak az, hogy mikor áll meg az ember, hanem az is, hogy az adott körben melyik oszlopokon halad – ettől már-már az az érzése van az embernek, hogy valami tudatos stratégiát követ (amúgy ha minimálisan is, de van rá lehetőség), és borzasztó könnyű belecsúszni a „na még egyet” spirálba, amikor elhiszed, hogy jól csinálod. Gyors és pörgős és egyszerű és vicces, ebben a kategóriában nálam kedvenc lett.


Hasonló játékok címkék alapján