Bugsnax (2020)

videójáték 7 2

A Bugsnax furcsa kalandra invitál a Snaktooth-szigetre, a legendás félig rovar, félig csemege lények, a bugsnaxok otthonába. A rettenthetetlen felfedező, Elizabert Megafig meghívására érkezel a szigetre, de odaérve sehol sem találod vendéglátódat, a tábora romokban, követői pedig… [tovább]

Videók

angol · angol
angol · angol
angol · angol

Képek 8

SzereplőSzinkronhang
Chandlo FunkbunYuri Lowenthal
Clumby ClumbernutBarbara Goodson
Lizbert MegafigHelen Sadler
Eggabell BatternuggetFryda Wolff
Filbo FiddlepieMax Mittelman
Wambus TroublehamFred Tatasciore
Beffica WinklesnootCassandra Lee Morris
Gramble GigglefunnySam Riegel
Triffany LotablogHaviland Stillwell
Snorpy FizzlebeanRoger Craig Smith
Hirdetés

Kedvencelte 1


Kiemelt értékelések

Rémálom 
Bugsnax (2020)

Bugsnax (2020) videójáték

Már csak azért is emlékezetes ez a játék, mert amikor a legelső PS5 játékokat bemutatták, ez is ott szerepelt, és 2 évvel ezelőttről is tisztán rémlik az a wtf érzésre, amikor a kis bugsnaxeket megláttam. Bogarak is meg snackek is, és megesszük őket? Mi ez? Aztán jött a meme, hogy ez az esszenciális PS5 játék, és ez lesz a GOTY, és meglepően, de tényleg egy jó játékot hoztak össze a készítők, ami nem butyuta, mint elsőre tűnne.

Pro:
● Szóval hiába játszhatják ezt a játékot elvileg 7 éves kortól, felnőtt fejjel is totál élvezetes. Tele van felnőtt (BDSM, anyone?) viccekkel, a történet mélységét nem a gyerekekre optimalizálták, és a játékmenet sem butus.
● Gameplay téren meglepett, hogy mennyire szórakoztatóak a puzzle-ök, amivel a bugsnaxeket el kell kapni. Sőt, kellemes kihívásnak is éreztem 1-2-t.
● A zene valami eszméletlen jó!
● Ilyen kis indie játék, de olyan színészeket akasztottak le, mint Yuri Lowenthal!
● A történet és a rejtély felnőtt fejjel is érdekes, és a vége… hát én azt gyerekek kezébe nem adnám. :D Az egész amúgy a karakterekre és a belső démonjaikkal való küzdelemre épül, ami szintén meglepően kellemes volt ilyen bájosan cuki környezetben.
● Van perma death a végén – egy gyerekjáték végén… (Nekem sikerült mindenkit megmenteni, de létezik bad és depressziós ending is.)
● Queer reprezentáció, a jóféle.
● Bájosak és ötletesek a kaja lények designjai.
● Saját kis házat kapunk, amit be lehet rendezgetni.

Kontra:
● Enyhébb grafikai bugok.
● Bár a mellékküldetések még épp kivitelezhetőek, a különféle szívességekből annyi volt, hogy már a hajamat téptem tőle, és feleslegesnek is éreztem ezeket egy-egy új szőnyegért vagy virágért.

(DLC-vel még nem játszottam, de lehet visszanézek majd rá.)

Játékidő: 13 óra

2 hozzászólás

Hasonló játékok címkék alapján